Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaptusia123

plusy i minusy naszych facetow:)

Polecane posty

Gość klaptusia123

co wy na to?

Gość centuri_on
faceci nie mają minusów

Gość liankssada
mój nie opuszcza klapy po sikaniu co czasem doprowadza mnie do furii nie chowa żarcia do lodówki jak podżera w nocy zawsze chce sie seksić w najlepszym momencie książki :D

Ma duzo plusow jak i minusow Najwieksza wada-balaganiarz,nerwus,zbyt szybki Zaleta-nie zdradza,nie szlaja po knajpach,zawsze mozna na niego liczyc,punktualny

Gość liankssada
mój jest właśnie bardzo nie punktualny ale nie mogę byc za to na niego zła bo ja tez taka jestem :D

Plusy: Niesamowite poczucie humoru, opiekunczy, zaradny, pomimo dosc ponurego wygladu jest typowym slodziakiem, cholernie bystry i wygadany...az za bardzo :P Minusy: Slomiany zapal, ma humorki, nie lubi jak cos idzie nie po jego mysli i jezeli mozna dostac sie do mieszkania i slalomem sie po nim poruszac to wciaz jest porzadek...i szkoda jest mu zabic plesn w zlewie-.-

Ambicja to podstawa :P Nic tak nie wkurza jak facet ktory nie ma zapalu ani nawet pomyslu na co by moznabylo miec ten zapal

Gość centuri_on
widzę że macie samych brudasów i bałaganiarzy ;)

Gość liankssada
miały byc tez plusy ,a ja z samymi minusami :) plusy: opiekuńczy , zorganizowany, zaradny , wrażliwy , umie gotować ,lubi prasować :D, zawsze ładnie pachnie , ma cudowne włosy i w ogóle cały jest przystojny ,lubie jak mnie całuje w czółko, chodzi za mną na zakupy i nie marudzi i cały jest kochany (:

Gość liankssada
ze mną *

Gość Martynnaa_____24
plusy: jest bardzo przystojny, dba o cialo, ćwiczy, duzo zarabia, ma poukłada w główce, jest wyrozumiały, ma poczucie humoru, mamy taki sam guzt muzyczny, jest domatorem, jest bardzo spokojny minusy: lubi patrzec na ładne kobiety ( i ładne samochody)

Gość bojaźliwaaaooo
plusy: można na niego liczyć, punktualny, cierpliwy w stosunku do mnie, inteligentny, zorganizowany, oszczędny w przeciwieństwie do mnie ale nie sknerowaty, twardo stapający po ziemi, potrafi sie zachować w towarzystwie, mimo że dużo pije na imprezach to nigdy nie miałam powodu się za niego wstydzić, super w seksie i oczywiście kochany :) wady: za dużo czasami gada - musi mieć ostatnie słowo, musi dokonczyć mówić co zacząl choćby nie wiem co, mimo że mówił to ze sto razy, nie widzi bałaganu, niczego nie potrafi znaleźć w domu - zwłaszcza swoich ubrań :o DUŻO JE i nie gotuje :o

centuri_on -nalezy rozroznic balganiarza od brudasa moj jest balaganiarzem,rozrzuca ciuchy,ciagle czegos szuka ale czyscioch z niego

Mnie sie trafil taki, co prysznic trzy razy dziennie, zeby wlosy nie byly spocone...za to w zlewie ewolucja plazow...:d

MINUSY: zabrania piwa, fajek, imprez, neta robi awantury i wszystkiego sie czepia wiecznie się wymądrza nadmiernie mnie kontroluje śmierdzą mu czasem nogi mało zarabia leje na moje kwiatki w ogródku i pryka przy tym bez skrępowania nie chce mu się zajrzec od czasu do czasu do mojego auta nic mu sie nie chce nigdzie mnie nie chce zabrac PLUSY czasem zrobi dobrze robi kawe jest przystojny i pociąga mnie

Gość klaptusia123
teraz pora na mnie:):) a wiec minusy: jest nerwowy, czasami sie spoznia (choc coraz ostatnio rzadziej), na imprezach sie opija i sa czasami przez to jakies problemy... plusy: jest dla mnie bardzo dobry, stara sie ciagle tak samo od 4 lat, mowi mi komplementy, zabiera mnie do kina, robi romantyczne wieczorki przy winku, jest czuly romantyczny, nie zdradza mnie i nie oszukuje, ma cudowny usmiech:) i doleczki:)

Gość klaptusia123
mialo byc choc ostatnio coraz rzadziej:)

Gość czarna8002
plusy: uczuciowy, opiekuńczy, zaradny, pracowity, minusy:czasem woli kolegów, jest strasznie skryty , trwoni pieniądze