Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naka konsappooo

Do facetów odnośnie figury kobiecej.

Polecane posty

Gość naka konsappooo

Na serio lubicie takie chude brzuchy? Takie jak mają modelki i gwiazdy? Ja jestem z natury bardzo szczupła, ale nie idealna. Mam cellulit i tez brzuszek, mniej więcej coś takiego: http://www.blogcdn.com/www.styledash.com/media/2007/07/mandy-moore-mexico-bikini-13.jpg Niby faceci lubią za co złapać, pomiętolić trochę ten brzuszek, pobawić się nim, dotykać...a jak na horyzoncie pojawi się taka co nic jej od spodni nie odstaje i nic się nie trzęsie na brzuchu to lecicie jakby kto was z łańcucha spuścił. Wiem to. Skąd? Ja jestem naprawdę atrakcyjna, mam ładną twarz, długie nogi, szerokie biodra. I tak, mam brzuszek. Nie jest duży, po prostu jest tłusciutki, ale tak zdrowo. Poznałam na imprezie kolesia który się mną zainteresował. Gadaliśmy było super itd. Potem pojawiła się umięśniona piękność bez grama sadełka i już mnie "porzucił" :O Faceci jesteście do bani ;/

Gość nie dla psa kiełbasa

Gość naka konsappooo
przecież pisałam że jestem szczupła a poza tym dbam o siebie i ćwicze

Gość interesant 12986
nie musi byc idealnie :) mozesz miec tam troche tluszczu he

Gość GWIAZDDDA222
NO ALE TE BRZUSZKI SĄ OTŁUSZCZONE:)SZCZEGÓLNIE TEN 2.NIE WIEM ILE MASZ LAT,ALE TAKI BRZUCH TO MOŻE MIEĆ STARSZA OSOBA,ZE SPOWOLNIONNYM JUŻ METABOLIZMEM,NIE ZAŚ MŁODA DZIEWCZYNA

ale z ciebie tłuścioch. Na twoim miejscu dalabym sobie w żyłe.Nigdy nie znajdziesz faceta z taka figura i do tego taka blada. A pewnie z pyska tez wyglądasz okropnie.

Gość chrupka kukurydziana
cux - ja na twoim miejscu też dalabym sobie w żyłe:O autorko, uważam, ze tutaj nie chodzi o to, ze masz otłuszczony brzuszek tylko, że jest troszkę wystajacy. Masz figurę jabłka? Ja mam płaski brzuch ale nie mam widocznego każdego mięsnia na brzuchu. piszesz, ze masz szerokie biodra. możesz podać wymiary swoje?