Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E R N E S T

sny, co mogą znaczyć?

Polecane posty

Przez ostatnie 3 dni mam bardzo dziwne sny. Zacznę od pierwszego: to było ze środy na czwartek- śniło m się że miałem dziecko ok (0,5-1 rok) i tak z nim chodziłem po dworze w nosidełku, i w jakimś domu byłem z nim i tak się dziewnie patrzyło na mnie. a później pośliśmy gdzieś i było z moją dziewczyną i tak się skończył (dodam że nie mam dzieci) z czwartku na piątek sen że byłem z takim typem (z którym nie mam już dawno kontaktu i wogóle jakoś za nim ni przepadam teraz) na moście i rzeka płyneła i tak się patrzyliśmy w dół i coś mi mówił, a później byłem z nim w domu i tam była taka w środku domu taka duża jakby miednica i ta woda tam płyneła do tej rzeki (nie wiem w jaki sposób), tak patrzyłem na to (woda była taka jak to w rzekach zielona i tak się skończył. a dziś w nocy śniło mi się: że jechałem samochodem z dziewczyną przez park (rynek) u mnie w mieście i mijałem tam z 10 panien młodych które biegły tak w rzędzie z kwiatami w rękach. i zatrzymałem się koło urzędu miasta na rogu parku i dziewczyna poszła i stała w kolejce tak ładnie ubrana w ciemnej sukience z kwiatami w rękach, i uśmiechała się do mnie, a ja poszedłem do samochodu po coś i coś szukałem i jakąś brązową sukienkę wziełem w ręce i zaraz telefon zadzwonił mojej dziewczyny wziełem ten tel i chciałem jej dać ale jej już nie było tam i chciałem zobaczyć co to i jej przekazać, czytam tego smsa a to jakiś chłopak jej pisał, tak się wkurzyłem i patrze na inne smsy a tam wszystkie od niego smsy. Taki byłem zły że wszystkie jej rzeczy wyrzuciłem pod drzwi tego urzędu. I tak się skończył sen I moje pytanie co to może wszystko znaczyć, bo aż mnie przeraża. Wcześniej nigdy nie wierzyłem w sny ale teraz sam nie wiem co mam myśleć.

Gość Muzeumianka
Ten ostatni może oznaczać że obawiasz się że ona cię zdradza i związek cię nie satysfakcjonuje. Ale idź do jakiejś wróżki czy coś bo ja się na tym jakoś specjalnei nie znam.

jezeli sni sie dziecko to bedzie jakis klopot. byc moze bedziesz mial problemy zwiazane z dziewczyna

Nie wiem sam, nawet może obawiam się bo ostatnio coś częściej pisze komuś smsy i co chwilę sprawdza czy nie ma nowego.

wiec twoje sny oznaczaja obawe bo ciagle myslisz o tym czy cie nie zdradza. ale dziecko oznacza klopot

Ale raczej tego nie biorę pod uwagę bo jej wierzę, ona mi i nie jest zdolna do tego, rodzina jej bardzo mnie lubi ona sama czeka już na pierścionek więc to chyba odpada.

jak brudna woda to jakis problem, jak dziecko to choroba. Mi zawsze jak się sniła moja młodsza siostra jak była mała to zawsze ktos był chory. Jak sieśni krew to coś jest nie tak z kimś z rodziny

wiec musisz czekac na rozwoj wydarzen moze to poprostu glupie sny kazdy czasem takie ma szczegolnie jaki sie czegos boi

Gość Jusiaaaa
hmm sny? to raczej winna muzgu który tak reaguje na różne silne bodźce czy lęki. Ale za bardzo się nie znam na tym, trzeba bardziej zaawansowanych kafeterian:P

Gość Jusiaaaa
Nikt się z was nie wypowie Wszechwiedzący Kafeterianie?