Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sniezynek87

Mój szef jest gejem

Polecane posty

Gość Sniezynek87

i jeszcze w dodatku traktuje chamsko płeć piękną. Obraża, wyśmiewa, faworyzuje chłopców. Nie przeszkadza mi jego orientacja, bo znam kilku gejów i mam o nich dobre zdanie, ale ten koleś ma takie chore myślenie o kobietach, że to się w głowie nie miesci...

Gość Sniezynek87
Mam tego serdecznie dość...:/

Gość Muzeumianka
Powiedz mu że nie życzysz sobie takich komentarzy i że pójdziesz z tym na policje jak będzie to dalej robić, a jak to nic nie da to pozostaje zmiana pracy.

hm sprawa dosyć delikatna, zawsze można spróbować przemówić mu do rozumu, chyba że Cię zwolni za to

Gość Sniezynek87
Kurcze, ale to moja jedyna praca. Tyle miesięcy szukałam, cieszyłam się, kiedy ją znalazłam. Nie powiem, dobrze zarabiam, ale drażni mnie atmosfera w pracy.

Gość Sniezynek87
On na każdym kroku pokazuje, jak bardzo nie lubi kobiet, udowadnia, że jako mężczyzna ma nad nimi przewagę. Nie chcę tego mieszać z jego orientacją, bo mężczyźni hetero również mogą nie szanować kobiet, ale naprawdę boli mnie to, co się dzieje w firmie.

Dziwne, bo wszyscy geje jakich znam wlasnie swietnie sie dogaduja z dziewczynami. Tez mialam szefa-geja. Troche byl sluzbista i wszystko musialo bys zgodnie z protokolem, ale zawsze mozna bylo sie z nim posmiac, porazrtowac, wszystko na luzaku. Moim zdaniem to powinnac mu odszczekiwac w takim samym tonie jak powie cos niemilego, ale takze starac sie z nim pozartowac i posmiac. Zeby wiedzial, ze jestes luzna i Cie polubil, ale takze, zeby zdawal sobie sprawe, ze powinien uwazac na swoje zachowanie, bo ty nie dasz sobie w kasze dmuchac.

Gość Kafe Prześmiewca
Ja miałem szefa pedofila. Ach, jak on kochał dzieci :classic_cool:

Gość ja miałam kolegę
geja i świetnie dogadywał się z każdą kobietą :) Najwyraźniej twój szef to jakiś zły gej :O