Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akukaracza444

Wolę ksiązke od facetów/randek

Polecane posty

Gość akukaracza444

Randki nudzą mnie do tego stopnia, ze juz wolę zostac w domu i czytac dobrą książkę. Bez sciemy. I tak, najpewnie zostane starą panną, z resztą i tak juz nią jestem.

Gość akukaracza444
ja juzjestem tak zrezygnowana, ze nie wiem czy chcialoby mi się iść na randke nawet gdyby Brad Pitt mnie na nią zaprosił.

Gość to polec jakas dobra ksiazke

nie ściemniaj! Pewnie faceci sie z toba nie chcą umawiać, bo ci kaśka jedzie morszczukiem i jedyne co ci pozostało to czytanie erotycznych książek i masowanie guzika, przyznaj sie!

Gość Sniezynek87
Kurcze, to prawie tak jak ja ;) Faceci to już nudny temat, chyba, że ci, którzy przewijają się między kolejnymi fragmentami fabuły :) U Jane Austen na pewno takich nie brakuje :D

Gość akukaracza444
przyznaje się :) tak wlasnie. Morszczukiem, sledziami i krewetkami. Ale jak podam z salatą i octem to zjedzą ;) pajac.

Gość akukaracza444
ja sie juz kilka razy przylapalam na tym, ze jak z nimi siedzę to już wylączam sie na to co mówią. Oni mówią a ja myśle o zakupach które musze zrobic albo o mailu z pracy na ktorego musze odpisac. a oni mówią i mówią ... :) aj no zobaczymy

Mnie to zawsze zastanawialo jak to ludzie robia, ze traktuja zawieranie zwiazkow w sposob tak przemdiotowy, ze mozna wolec robienie czegos od bycia z kims, Tego sie chyba niepowinno porownywac...

Gość akukaracza444
dodatkowo przestalam ich nawet lubić. Ty Fawilo musisz mieś duże szczescie do mężczyzn skoro tak mówisz.