Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

dzisiaj bylem na weselu kolegi

Polecane posty

Gość nieudacznik zyciowy
tak.. wszystkie prawiczki czekaja cierpliwie i gówno mają dla mnie swiat bez kobiety to gówno nie swiat sram na takie zycie w samotnosci bez sexu bez milosci bez blisckosci JEBE TO!

Gość TH is IT RO
Ja będę miał za dwa lata i wtedy powiem warto było czekać

Gość troche dziwne by facet tak
odbieral zycie panna to jeszcze ujdzie one sa tak zaprogramowane :P

Gość TH is IT RO
Ja wiem że dziewczyna odda mi się z miłości ale to jeszcze trochę czasu od 2 do 5 lat

Ale życie to nie tylko kobiety.Dużo facetów przegrało życie właśnie przez kobiety.Wiele się przez nie wiesza mimo że je mają.Miałem okazję kiedyś być w związku bo poznałem laskę przez neta ale była bardzo brzydka i miała nie ciekawy charakter,więc stałem przed wyborem czy być z kimś kto mi się nie podoba i kto działa mi na nerwy czy być samotny,wybrałem samotność mimo że mnie kusiło spróbować związku.Myślę że z nią bym właśnie życie przegrał.Więc lepiej strzepać sobie konia to przynajmniej na chwię człowiek zaczyna myśleć głową a nie główką.

offermo tyko niestety ale naturę jest trudno oszukiwac i bywa to czasem bardzo męczące,tym bardziej jak widzisz ładne i seksownie ubrane kobiety.Ale kto powiedział ze życie łatwe jest

Offermo ale natura nie dała ci zmysłu pożądania pięknego samochodu,za to dała ci takie coś zebyś pożądał kobietę.Chyba że ty masz takie same odczucia co do samochodu.Z drugiej strony mając taką brykę miał byś i te kobiety;)

Gość oferma jest ofermą
i wyżej nie podskoczy

Gość dziwne ze wam sie chce
pisac od tylu lat o tym samym, straszliwie to nudne