Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roland 28

CZY WYPADA WRĘCZYĆ KOBIECIE ...

Polecane posty

Gość z jakiej okazji
nie kazdy facet wkupuje sie w łaski.. np ja dostawałam chanel 5...i mi sie przejadły..czy chłopak wkupywał sie w łaski? nie, był moim chlopakiem i kupował dla mnie, bo chcial itp.

Gość o raju to Ci dopiero
jezeli faktycznie zarabiasz tylko 4 tysiace to strasznie malo, ja jestem nauczycielem i zarabiam ciut ciut wiecej a pracuje tylko 36 godz w tyg

Gość akapit
nie wypada wręczać aż tak drogiego prezentu, jest zobowiązujący i nie każda dziewczyna czułaby się zręcznie w takiej sytuacji, jeśli chcesz zwrócić uwagę dziewczyny na siebie skorzystaj z rad koleżanek i zaproś ją na miłą randkę a na prezenty przyjdzie czas - no chyba że chcesz kupić jej uczucie ale czy to możliwe?

Gość z jakiej okazji
lekarz kelnerka lekarz fryzejrka bardzo spotykane jak sie kochaja to romantyczny prezent..bo kieliszki maja odcisk usta..wszystko ma sens

Gość 3zuzia
akapit-masz 100% rację.....

Gość Lilluś Evangeline*
no nie chanel 5 dla mnie śmierdzi i te arabskie choć nieziemsko drogie też mogą być bardzo duszące i wręcz nieprzyjemne

Gość akapit
mi się podobają Miyake ale one kosztują tylko 400 zł :))

Gość z jakiej okazji
chanel 5 nie śmierdzą. Ale są raczej klasyczne, na wieczór. a tych arabskich nie wąchałam.

Gość lubisia
Wazne Czy tanie czy drogie .Wazny jest Gest i chęć. A nie ile warta jest ta niespodzianka !!!! Roland 28 więc ja jestem zdania ze jeśli kobietka jest zainteresowana to czy to będzie prezent za 20 zł czy za 2 tys ,według mnie nie gra roli.Ale to moje skromniutkie zdanko :)

Gość 3zuzia
Roland .....po mimo tego że jesteś lekarzem i zarabiasz " skromne " 4 tys wiesz co nie kopnęłabym Cie nawet w dupę.....każdy człowiek zasługuje na szacunek czy to prawnik czy kasjerka w biedronce.......Twoja zdanie na temat związków lekarzy z paniami z biedronki ... masakra jakaś.... Rozumiem że jeżeli ożeniłbyś się z np fryzjerką to byłby to mezalians???? Jeżeli np będziesz się spotykał ze studentka prawa i dajmy na to weźmiecie ślub a ona nie skończy stadiów to się rozejdziecie??? Myślę że takie związki są puste , żeby tylko zachować pozory...sorry ale takie jest moje zdanie.... Może i ta laska ucieszy się z tego prezentu...a jeśli nie???? to co zrobisz weźmiesz kredyt w banku i kupisz szampana za 50 tys zl ??

Gość Do tego co pisal o polaczeniu
Prawniczka ani lekarka nie jestem, ale z kasjerem czy pracownikiem z biedronki czy tesca NIGDY nie moglabym byc. Zarobki powinny byc podobne. Takie jest zycie w dzisiejszych czasach.

Gość z jakiej okazji
kobiete wypada pocałowac:P

Ja uwazam, ze po 1: nie kazda kobieta lubi alkohol i akurat takie perfumy ( ja np nie pije wcale alkoholu wiec pewnie ten szampan by stal na polce latami) po 2: prezent drogi --> dziewczyna bedzie sie czuc zobowiazana po 3: jesli pierwszy prezent jest tak drogi i to bez okazji, to na urodziny dasz jej co? BMW? a na ew. rocznice slubu kupisz jej wyspe?? Prezent powinien byc adekwatny do okazji, do czasu jaki sie znacie i tego, czy to w ogole twoja kobieta jest czy tylko bys chcial zeby byla?? Zastaw sie, a postaw sie. A potem placz bo ona bedzie chciala 5 razy w roku na Teneryfe, a ty bedziesz siwial jak to napisales, bo finansowo nie wyrobisz. Jak juz chcesz to wyslij jej bukiet roz z liscikiem, a takie prezenty zostaw na powazniejsze okazje. Perfum nie znasz jakie lubi, nie wiesz jaka bizuterie lubi, wiec kwiaty to narazie jedyna opcja.

Gość z jakiej okazji
ten alkohol pewnie wypiliby razem:) mysle, ze liczy sie pomysł..np te usta na kieliszkach bardzo romantyczne:) nie patrz ciagle na cene..tylko na to, ze potem moze miec prezent tanszy ale tez z nutka ciekawosci romantyzmu niekoniecznie wyspa..

Gość 22.06
W 100% zgadzam się z czarną. Widać, że chcesz zrobić wrażenie, ale myśl rozsądnie.

Gość lubisia
a ja jestem Fryzjerką to więc Prawnik Adwokat,Lekarz odpadają ale sie uśmiałam.Tu nie chodzi o wysokość stołka ......;)

Gość z jakiej okazji
wypada jej wreczyc butelke a w niej list..