Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roland 28

CZY WYPADA WRĘCZYĆ KOBIECIE ...

Polecane posty

Gość pomasuj mily
A czy wybranka Twojego serca, Rolandzie, ma kase czy jej nie ma??

Gość Roland 28
Trudno powiedzieć, jest świeżo upieczoną studentką prawa więc zarabia pewnie 800zł robiąc aplikacje ale rodzice jej to rodzina prawników więc myślę że nie myją się "szarym jeleniem"

niby wypada:) ale... po pierwsze... sam przyznałeś że kierujesz się zasadą że wybrałeś perfumy bo są drogie:O chcesz ją oczarować czy kupić? po drugie... to takie mało oryginalne jakoś, nie ważne czy to będzie drogi szampan i perfumy Chanel, czy wino musujące i perfumy Avonu.. bo to zależy od tego na co nas stać, to jest tak okropnie mało osobiste, jak prezent z katalogu zamówiony przez sekretarkę;/ po trzecie, jak już ktoś powiedział... kupując prezent zastanów się jak ona go odbierze, bo jeżeli żyjecie na podobnym poziomie finansowym to ok, ale jeżeli ona zarabia mniej może się poczuć niezręcznie, mam nadzieje że to rozumiesz:) pozdrawiam:)

Skoro wcale nie zarabiasz tak duzo i skoro przez miesiac bedziesz musial z wielu rzeczy zrezygnowac-to moze lepiej wybrac swoja półkę z prezentami*:)?

Gość Roland 28
Tak wiem i zdaję sobie sprawe ze to prezent malo oryginalny ale chcialem go wyslac w drewnianym kufrze z jej imieniem wygrawerowanym na stalowej tabliczce, a wszystko umieścic w nim w tysiącu płatków róż. Nie wiem juz co wymyslić w glowie mi sie jebie

Gość Roland 28
Eric jeśli z Ciebie jest taki Arbiter Elegantiarum to może podasz powody ?

Gość pastafarianka reaktywacja
autorze, a ty nie jesteś przypadkiem księdzem że taki kasiasty?

Gość Roland 28
Nie nie jestem, ale myślalem o seminarium

ale po co ta irytacja od razu? :D Pisałam to z całkowitą życzliwością. A dlatego że mademoisselle przy tak drogim alkoholu będzie wyglądało poprostu tanio i pospolicie. Weź kup alkohol w cenie mademoisselle. Albo weź całą kasę podziel na dwa i kup zapach i alkohol. Chodzi o to żeby razem współgrały cenowo. I takie moje zdanie.

Gość jak zwykle lekarz+prawnik
:O

Bardzo elegancki prezent. Chociaż uważam, że same perfumy wystarczyłyby w zupełności, ładnie zapakowane. Ja osobiście poczułabym się trochę niezręcznie, dostając coś tak drogiego, bo wiadomo, że kiedyś trzeba będzie się zrewanżować

coś osobistego??:D a może nie kupuj nic, może zorganizuj jakąś fajną randkę, to niemałe pieniądze jednak, można je wydać na różne sposoby... jeżeli znacie się bliżej to może jest coś co chciałaby przeżyć, zobaczyć, zrobić... nie wiem, nie znam jej:) ja osobiście bardziej bym się zainteresowała facetem który zapewniłby mi coś co mogłabym długo pamiętać niż takim który kupiłby nieprzemyślany drogi prezent... ale to Ty ją znasz i Ty wiesz co do niej lepiej trafi:)

Gość Roland 28
Eric ja wiem o czym mowisz. Myślalem jeszcze o perfumach arabskich Amouage ale ich cena mnie przerasta bo za 50ml "Golda" chcą kilkaset euro

Gość hahhahhhhahhahha
Kolo napisal o drogim prezecie i juz sie zlecialy i to ile naraz:D:D:D

Tak sie zastanawiam komu chcesz zaimponowac tymi cenami jej czy rodzicom dziewczyny:)?

Gość Roland 28
Jej rodzicom nie zaimponuje bo mają dwie kancelarie i jestem przy nich nędzarzem

Arabskie perfumy sa bardzo specyficzne, Europejkom ich zapach zwykle się nie podoba - są zbyt ciężkie i duszące. Tak więc dobrze, że nie wybrałeś Amouage

Gość z jakiej okazji
urodziny rocznica imieniny okey prezent ja nie lubie chanel 5:)

Gość taktojest ;;
jak zwykle lekarz+prawnik" kasa ciągnie do kasy. lekarze i prawnicy tak już mają chłopie.

Gość Roland 28
bez okazji, mam kaprys

Gość z jakiej okazji
bez okazji tez pasuje dołącz liscik do tej skrzynki:) bedzie romantycznie

Jak ona świeżo po studiach, to nawet jesli jej rodzice sa bogaci... Hm, to brzmi jak: "Daj dupy lasko na poziomie, będzie jak w harlkekinie". Myślałam, że kochance chcesz to wysłać...

Gość Roland 28
Dziękuje wszystkim za odpowiedź ale na koniec musze wylac trochę jadu na osobe któa stęka na połączenie lekarz+prawnik Otóż takie pary najczęściej powstają ponieważ ludzie wykonujący te zawody znają się i obracają w tym samym kręgu. Nie znam pary lekarz + kasjerka z biedronki albo prawniczka + robotnik drogowy. To by bylo na tyle. Dziękuje życzliwym za odpowiedzi a zakompleksionym życze milej nocy

Gość 3zuzia
Roland28 - perfumy świetny pomysł. o ile trafisz w gust wybranki....ale co do alkoholu to nie wiem... hmnnnn myślę że ja poczułabym się troszkę zobowiązana takim prezentem i wolałabym nawet nie znać jego ceny

Nie generalizujcie, ja jestem w trakcie studiów i w życiu nie pomyslałabym, że takim prezentem mężczyzna chce mnie kupić... Widziałabym za to, że jest niebanalny i ma gest ;-) A na tym chyba autorowi tematu zależy