Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego to zrobiles

złamałeś mi serce Skarbie

Polecane posty

Wiem, nie interesują Cię już moje uczucia, widzisz mnie płaczącą i jest Ci to obojętne. Dlaczego? Byłam przy Tobie zawsze, szczególnie przy ciężkich chwilach, przy Twojej chorobie, dlaczego zamiast mojego serca kochającego wybrałeś zabawę i wszystkie inne dziewczyny? Ze mną też możesz się pobawić, rozmawiać o wszystkim, w łóżku było nam razem cudownie. Więc dlaczego? I to tak bardzo boli, oddałam Ci część siebie, a Ty wybrałeś nic nie znaczące przygody i powiedziałeś to prosto w twarz. Teraz wszystko wydaje się takie bezsensu, przygnębiające. Nie mam już dla siebie Twych zielonych oczu, ust, cudnego dotyku. Teraz to mają wszystkie inne. Kocham Cię naprawdę, moje serce krwawi, już nigdy nie będziesz mój...

Dlaczego to zrobił? Jak mam dalej żyć? Nie umiem... :(

chcę umrzeć... jak mam znaleźć sile by dalej zyc?

Gość Astrea17777777
jeszcze tydzień temu miałam to samo. Chciałam się zabić. Cokolwiek by przestać się dołować. Ale poznałam pewnego chłopaka w necie i już o nim nie myślę. Wystarczy ze zrobisz tak samo. Powodzenia

proboowalam tego... nie potrafie na razie sie z nikim spotykac

Gość to trudne, wiem
ale pamietaj jedno... powiedział mi to kiedyś jeden mądry człowiek. jesli nie masz na coś wpływu, staraj się przejść ponad tym.. i pamietaj, że myśli leczą się po roku;) wiem, ze to będzie trudny rok.. Ale przeżyj go, a sama siebie nie poznasz. wiem co mówię. Już nie raz to przeszedłem;) Powodzenia!!:) i nie bij się z myślami. Do nicego dobrego taka bitwa nie doprowadzi. Zajmij się czymś pozytecznym. Nie wiem jakie masz zainterwsowania. Czytaj gazety, zacznij uprawiać jakiś sport, wychodx na spacery, układaj puzzle;) Wszystko jedno. znajdź sobie sama zajęcie, które poawoli nie mysleć. Pozdrawiam i dużo szczęścia życzę:) A życie jeszcze całe przed Tobą. Powodzenia!!:)

Gość dlaczego to zrobiłem ?
Bo był zwykłym dupkiem. Bo nie wiedział co to uczucie. Bo potrzebował tylko lalki Barbie. Bo już go nie ma.