Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale teraz mam ich w cipce

ale sie wkurzam niech ich szlak wszystkich!!

Polecane posty

kiedy by艂am dzieckiem inne bachory sie smia艂y ze mnie ze mam piegi i jestem brzydka ....ze sie opala艂am przez sitko i inne przykre docinki :( . szczegolnie taki jeden mi dokucza艂 ca艂y czas.. ale wyros艂a ze mnie ca艂kiem 艂adna kobietka , mam powiedzenie i to spore, a co najlepsze w tym wszystkim ''koledzy'' ktorzy wiecznie mnie obra偶ali, ktorzy nawet cze艣膰 mi nie mowili teraz nagle zagaduj膮 do mnie i mnie podrywaj膮 i zapraszaj膮 na kawe :O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ale ja nie by艂am nigdy brzydka :( mialam blond w艂oski 艂adn膮 buzke tyle ze z piegami, teraz dalej je mam i jeszcze wiecej kompleks贸w ale znam swoja warto艣膰 dzieki ludziom ktorych ca艂y czas poznaje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aha i achh
Szlak to jest turystyczny, a niech ich trafi SZLAG

Udost臋pnij ten post

mog臋 ci troszk臋 odda膰 jak chcesz :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kochaniutka*...
Wiesz moja historia jest nieco podobna.. By艂am nie艣mia艂ym dzieckiem chyba niezbyt urodziwym.. brzydkie z臋by, brzydkie w艂osy , ma艂a za chuda , 藕le ubrana . Ca艂膮 podstaw贸wk臋 i gimnazjum wspominam jako koszmar. W liceum w wieku 16 lat zacz臋艂am sie poma艂u wyrabia膰.. 艣ci膮gn臋艂am aparat z z臋b贸w nabra艂am kobiecych kszta艂t贸w zacz臋艂am dba膰 o siebie 艂adnie si臋 ubiera膰 ju偶 nie nosi艂am kucyk贸w a rozpuszcza艂am i zapu艣ci艂am w艂osy.. W 2 klasie liceum spotka艂am tych idiot贸w z gimnazjum kt贸rzy mi dokuczali .. Przesz艂am obok nich a im kopary opad艂y , s艂ysza艂am szepty mi臋dzy nimi "o masakra stary ale z niej laska ale si臋 wyrobi艂a" :D Ja mia艂am ubaw .. teraz kilku z nich do mnie pisz臋 .. na ulicy ogl膮daj膮 si臋 za mn膮 .. ale ja nie chc臋 mam taki cholerny uraz.. wiem ,偶e byli dzie膰mi w chwili gdy mi dokuczali ale niszczyli mnie przez d艂ugi d艂ugi czas.. tego si臋 nie zapomina..

Udost臋pnij ten post