Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astrea17777777

Dziwna sytuacja z nowo poznanym chłopakiem z neta

Polecane posty

Gość Astrea17777777

Otóż to wygląda tak. Spotkałam się dziś z pewnym chłopakiem (ma 19 lat ja 17). Poznaliśmy się przez portal randkowy i pisaliśmy przez tydzień. Wszystko fajnie. Zabawny. Dużo tematów. Gdy siedzieliśmy na ławce ogrzewał mi ręce, było miło. Po kilku namiętnych pocałunkach powiedział, że chyba się zakochał. Ok uśmiechnęłam się tylko. Ale za chwile mówi " chyba cię kocham. bo chyba się zakochałem' powiedziałam ze to chyba za szybko i dalej chciał się całować. Odprowadził mnie na stacje, ładnie pożegnał a za chwilę dzwoni do mnie i rozmawiamy. Kurcze... fajny chłopak i bardzo mi się podoba tylko zmartwiły mnie te jego wyznania. Nie wierzę w nie za bardzo i nie wiem o co chodzi... Mamy się spotkać za kilka dni, w weekend chce pojechać ze mną do Łodzi i ma jeszcze wiele pomysłów. Co o tym myśleć? Dodam, że jest dojrzały co widać po tym jak się z nim rozmawia.

Gość z jakiej okazji
jesli jest dojrzały..z rozmowy..to raczej mowi co czuje. Jak dzieciak..niedojrzały.to gada bo gada..

Gość ikeks00
No wiesz, ja myślę, że on musi być bardzo dojrzały, w końcu ma 19 lat, nie 15, co nie? Ale myślę, że on Cię nie kocha jeszcze. Chyba jedno spotkanie to za mało, aby pokochać kogoś ? Choć znacie się już dość dobrze, bo pisaliście ze sobą kilka dni, no ale chyba tylko jednak się zauroczył tobą, co nie?

Gość Astrea17777777
Też tak myślę. Piszę z nim właśnie na gg. Cholera no. Chcę dalej sie z nim spotykać bo na prawdę mi się podoba. ikeks00 - myślisz, że powinnam to ciągnąć dalej?

Gość TH is IT RO
Szmata kurwa dziwka

Gość Astrea17777777
Dodam że to nasze pierwsze spotkanie. entkastudentka* - możliwe;p

Gość z jakiej okazji
bardzo romantyczny chłopak:) wyznania moze sobie mowic:) na pewno chciał pokazac, jak jemu na niej zalezy:)

Gość ikeks00
Pewnie, że ciągnij to dalej, bo niby dlaczego nie? widać, że nie jest zablokowany emocjonalnie i werbalnie to bardzo dobrze, co nie? Spotykaj się z nim i zobaczysz jak będzie.

Gość Astrea17777777
Cały czas pisze, że tęskni. Mi jakoś też go brakuje. Przez mojego eks stałam się bardzo nieufna i trudno mi wierzyć w to co mówią inni ( chłopcy). Jestem podejrzliwa i boję się, że znów mnie ktoś zrani. Nie lubię przelotnych znajomości i szukam prawdziwej miłości i on o tym wie.

Gość ghfhgfh
ja pierdziele, a co ty chcialas w tym wieku,normalne ze malolaci sie zaraz zakochuja,ale tez tak szybko sie odkochuja,bierz z zycia co mozesz,ok

Gość Astrea17777777
ikeks00 - no właśnie. Nie przekonam się jaki jest dopóki nie będę go poznawać. Tak słodko powiedział mi 'kochanie' Oby to nie był kolejny błąd :(

Gość z jakiej okazji
ikes ma racje..a on jelsi wie ze nie ufasz bo masz powód..to tymbardziej mówił co mysli.. i te słodkie..kochanie... jak z romansu..a ja uwielbiam romanse:)

Gość ikeks00
Nie nastawiaj się źle, bo ściągniesz na siebie nieszczęście... ciesz się chwilą, i czerp z życia garściami (ale z rozumem). Istnieje naprawdę małe prawodopodobieństwo, że będzie ze sobą już na zawsze itd, ale jak pisałam, ciesz się życiem, szalej, kochaj. ŻYJ. Bo potem będziesz żałować. Powodzenia:)

Gość Astrea17777777
z jakiej okazji - hehe ;) też lubię romanse :) Taki dzentelmen z niego :) ikes00 - dzięki :) Młoda jestem i musze się wyszaleć ( chodz to w nie moim stylu ) ale będzie co będzie:)

Gość z jakiej okazji
moze mimo młodego wieku bedziecie razem do starosci:)

Gość TH is IT RO
tfu

Gość Astrea17777777
Nie mówię, że bym nie chciała:) Byłby dobrym mężem :) hehe Ja po prostu chcę być szczęśliwa.

Gość Astrea17777777
up

Gość TH is IT RO
Byłby dobrym mężem bo jest przystojny TFU

Gość Astrea17777777
O nie nie. Jest ładny nawet bardzo ale ja na to nie patrzę. Gdybym tak robiła to chyba wiadomo co by ze mnie za szmata była co tylko by się bzykać z przystojniakami chciała. Czekam na miłość

Być moze bardzo sie spodobalas i poczul motylki w brzuchu. Macie mnostwo wspolnych tematów, czujecie sie w swoim towarzystwie bardzo dobrze, ale to jeszcze nie milosc. to zwykle zauroczenie. koles poczul sie wyjatkowo przy Tobie i nie wiem moze chcial to jakos Ci przekazac.. moze jest zdania, że kobiety po prostu lubia slyszec takie slowa... pozdrawiam

Gość z jakiej okazji
nulka ma racje..chciał ci cos przekazac.. to bardzo ciepły topic w te zimne dni:)) dobry mąz to ciepły, troskliwy mąż:) a jak ładny to bonus, bedziesz miec małe dzieci, ale grzeczne;)

Gość Astrea17777777
hehe :) Wszędzie topiki o rozstaniach więc skorzystałam z okazji i napisałam o mojej sprawie:) Ciesze się, że Wam cieplej :) Widzieliśmy się 3 godziny. Równe. Ani razu nie było mi nudno :) Mam chodzić na siłownie koło jego szkoły. Powiedział, że załatwiają w jego klasie darmowe karnety na tą siłownie. Mówi, że mi go da jak będzie taka możliwość a sam będzie ćwiczyć w domu :) Pyta się czy lubię kwiaty, pierścionki Chce zorganizować romantyczną kolacje przy świecach, winie gdy tylko skończy się u niego remont. Ach :)

Gość TH is IT RO
Lecisz na przystojniaka i tyle wykiwa cie i obudzisz się z reką w nocniku

Gość to ja powiem też od siebie
Ja poznałam swojego faceta przez net, rozmawialismy przez 2 miesiace, po czym sie spotkalismy i na 3cim postkaniu wyznal mi milosc:) mial wtedy 21 lat, teraz jestesmy juz 6 i pol roku razem:) powiem Ci ze poczulismy magie, ja czulam ze to jest TO praktycnzi e od razu. Cos magicznego :)) Moze magia spotkała rowniez i Was??:) powodzenia!

Gość Astrea17777777
to ja powiem też od siebie - ojj jak fajnie :) Tyle, że Wy pisaliście 2 miesiące. My dopiero tydzień. Ale dzięki :):):)

Gość TH is IT RO
tydzień i już macanki TFU

Gość TH is IT RO
skurwienie się szerzy

Gość Astrea17777777
up:)