Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić ze swoim życ

Zniszczyłam sobie życie...

Polecane posty

cholernie boję się...

Gość sajdbafba,sgfadfgbwdgbwrb
no to sory, ale skoro to ty pierwsza jej powiedzialas, ze on z toba sypial i sama chcialas mu zniszczyc zycie, to nie dziw sie, ze on chce teraz zniszczyc tobie :O

Gość tahajaj
i sie bój!!!!! po jakiego grzyba pchasz sie tam gdzie nie trzeba, teraz wypij to piwo sama, tak powinny konczyc wszystkie k.... ktore wpier... sie w zwiazki!!!!!!!!!!!!!!!

Gość reresi
tahajaj - niektore kobiety gnebi tepota nie tylko umyslowa...rozumiem to a jednak do tanga trzeba dwojga. :P

Gość moze masz tylozgiecie
no wlasnie, do tanga trzeba dwojga. ja nazywasz kurwa, a ten koles, ktory uwodzil ja, kwiatki dawal, na kolacyjki zabieral cyz obiady, majac swoja dziewczyne, co o nim powiesz?

Gość reresi
Juz wczesniej sie wypowiedzialam na jego temat. On jest sukinsynem! Zniszczylabym go! Moja wczesniejsza wypowiedz byla do tej ... powyzej.

to było tak,że ona zaczęła podjeżdżać mnie w smsach, że zawsze chciałam go jej odbić,że zazdrościłam jej itp. Dałam się sprowokować i odpisałam jej: ' A on to święty. Spytaj go jak było na weselu u ********* '. Wiem, zrobiłam głupotę...nie wytrzymałam jednak tego. Potem już z górki...ja szłam w zaparte, że nie spałam z nim a on przyjechał i przyznał się do wszystkiego. To i ja się przyznałam.

Gość tahajaj
reresi-jego juz nie oceniam bo to szkoda gadac, wiec nie mowie co mysle o nim, autorka martwi sie teraz o siebie niech pomysli jak czuje sie ta kuzynka..zdradzona przez dwie bliskie osoby.

Gość reresi
Jakie to ma znaczenie? Dla Ciebie zadnego. Ona jest o niego na pewno zazdrosna... wysylac takie sms-y komukolwiek to jest ponizajace . Ty moglas ja nawet podpuscic swoimi odpowiedziami.

Gość moze masz tylozgiecie
a dlaczego ta kuzynka tylko do niej pije a do niego nie?

Gość reresi
tahajaj - spokojnej nocy, poloz sie.

Gość tahajaj
szkoda ze czlowiek wyrazajac swoje mysli i poglady tak bardzo bulwersuje innych, heee reresi-dziekuje ze tak sie o mnie troszczysz.

jutro porozmawiam z nimi, ale cienko to widzę. Chyba pora pakować manatki:O

nie wiem z czego utrzymam sie, do tej pory studiowalam, ale chyba trzeba poniesc konsekwencje

Gość reresi
Zrobisz jak uwazasz. Ja manatek nie pakowalabym ale ostro zapowiedzialabym wojne temu gagatkowi. Glosno, przy calej rodzinie. On bedzie uwodzil kolejne kobiety. Ty jestes jego ofiara. A Twoja kuzynka powinna to przemyslec , dla swojego dobra.

w tym moemencie nie mam sily na nic...moze skonczyc ze soba to nie glupie

Gość też mam bardzo zasadniczego
ojca i moge sobie wyobrazic co teraz przeżywasz. Ale powiem Ci jedno Ty jestes jego córka, najbliższą osobą dla niego i chociaż może wydaje Ci się to niemożliwe jeśli z nim porozmawiasz to on kiedy emocje opadą pomoże Ci i na pewno będzie po Twojej stronie. Z tego co piszesz to ta twoja kuzynka jakas głupia jest i czemu ma wierzyć jej a nie swojemu dziecku. I nie myśl o żadnych ucieczkach czy innych bzdurach bo najprostrze rozwiązania są najlepsze. Porozmawiaj ze swoim ojcem i powiedz mu pierwsza o wszystkim. I nie daj się zastraszyć, że to Ty wszystkiemu jesteś winna, bo jesteś tak samo winna jak i on.

Gość reresi
Gadasz od rzeczy. Dobranoc.

a jak mnie zabije na miejscu?

Gość zesra się a nie zabije
dlatego z listem to dobry pomysł

Gość zesra się a nie zabije
zanim zdążysz wrócić do domu jego emocje ochłoną i będzie w stanie racjonalnie spojrzeć na sprawę.

ok, chyba napiszę...zobaczymy

Gość skmdnjcm ksjksc
czemu winisz tylko siebie? napisz tacie historyjke jak bylo, zanim wrocisz juz sytuacja sie uspokoi i nie wyprowadzaj sie z domu z powodu faceta, zwlaszcza nei twojego, to chore

Gość lisiczkapiękna
Ale czemu ona ojcem cię straszy? Jesteś dorosła to raz a dwa, twoje życie intymne jest twoją sprawą a nie ojca. Poza tym to nie jest jej mąż, więc ... To jej powinno być wstyd przed rodziną, że facet wolał od niej kuzynke a na dodatek spotyka się ze szmaciarzem.

Gość lisiczkapiękna
A ty masz na nia jakiegoś haka? Możesz ją postraszyć ujawnieniem czegoś? Jak powie twojemu tacie, że puszczałaś się z jej facetem, to mów że to bzdura i że coś sobie uroiła.

Gość lisiczkapiękna
I jeszcze jedno: czy ty kochasz tego gościa? Bo ja mysle, że tak...

Gość nie wiem co robić ze swoim żyć
jestem. Do konfrontacji nie doszło. Jakby mało było problemów, dowiedziałam się,że mam rok w plecy na uczelni:O matka uważa, że poniekąd przez to,że mnie zbałamucił...jak to wszystko mnie boli. Jestem otępiała. Ona nie odzywa się.

kochałam, teraz to chyba czysta nienawiść za to,że mnie uwiódł

myślę,że jej też nie kocha skoro zdradził