Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllula

ma ktoś coś takiego - krzesełko + huśtawka

Polecane posty

Gość sprzedaż nie idzie
?? no jak mi przykro, tu tez nie pojdzie :D

Gość dorocka puknij sie w pusty łep
my mamy, bardzo fajne jest

Gość lllllula
nie rozumiem insynuacji ze sprzedaz nie idzie. Chce to kupic dziecku a jakies takie dziwne i fikusne jest wiec pytam czy ktoś ma i czy warto

Wydaje się bardzo praktyczne. Jak jest dobrze wykonane to spoko, cena też przystępna :). Ja dla moich maluchów miała coś takiego tylko, że takie jakby połączenie krzesełka i elektrycznej huśtawki. Wszystki moje dzieciaki są/były tym zachwycone i mogły bujać się godzinami :)

Gość taka ta czarna
Ja mam i leży na strychu bo wcale nie praktyczne.Mały długo nie posiedział a jak huśtałam to wymachiwał rączkami,także bałam się żeby nie połamał rączek o rurki po bokach.

Ja mam takie cuś: http://allegro.pl/fisher-price-hustawka-lezaczek-krzeselko-3w1-p6948-i1215017667.html Żadne z dzieci nie wystawiało rączek, ale to pewnie też zależy od temperamentu. Istnieje zawsze takie ryzyko, że maluch nie zaakceptuje danego urządzenia, ale to wpisane w jego nature :). Możesz zawsze przejść się do sklepu, wsadzić małego do środka i sprawdzić na żywym organizmie, jak się będzie zachowywał :)