Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaa88

kiedy tabletki zaczynają działać?

Polecane posty

Gość kasiaaaa88

hej! zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne rigevidon. Kochalam sie z moim facetem pierwszy raz bez prezerwatywy w dniu polkniecia 9 tabletki z pierwszego blistra. Czy juz dzialaly wystarczajaco? Ginekolog powiedziala mi ze moge zaczac wspolzyc zaraz po zakonczeniu okresu. Miala racje? ps. dodam, ze nie skonczyl we mnie choc to wiele nie zmienia :) pozdrawiam :*

Z tego co mi wiadomo to po 7 dniach, a w przypadku moich tabletek(YAZ) od pierwszej tabletki pod warunkiem, że zaczęło się je przyjmować wraz z pierwszym dniem pojawienia się miesiączki.

Gość kasiaaaa88
no ja tez zaczelam przyjmowac pierwszego dnia miesiaczki wiec pewnie tez jest wszystko ok, jak sadzisz? :)

Gość kasiaaaa88
Chwilowa Irytacja - a pamietasz kiedy pierwszy raz kochalas sie "na luzie" odkad bralas tabletki? ktory to byl dzien? :) jesli pamietaz oczywiscie :)

Gość pomidorek509
to był pewni 19.02.1938r :D

Nie powiem Ci, bo ja brałam tabletki jakiś czas przed tym, kiedy zaczęłam kochać się z moim partnerem, ale do tej pory nie mam problemów i nie boje sie, ze zajdę w ciążę. ZAczęłam je brac, bo miałam problemy z miesiączkowaniem i inne.

Gość kasiaaaa88
Chwilowa Irytacja - dzieki za odpowiedzi :) dobranoc :)