Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astra21

biomasaż 2/fizjoterapia ,Żak

Polecane posty

Gość astra21

od pazdziernika zaczynam roczną szkołe policealną biomasaż 2/fizykoterapia mam pytanie czy któś z was ją skończył, jak wyglądają zajęcia , czy znależliście po szkole prace prosze o powaznie odpowiedzi. podszywaczom dziekujemy pozdrawiam :)

Gość nie wiem w jakim mieście
ale u mnie było dość fajnie. Nauki sporo, baaardzo dokładnie anatomia, ale z innych przedmiotów też trzeba było dużo wiedzieć. Drugi semestr - to były praktyki, więc wiele się wyjaśniło. Pracy po tym raczej się nie dostanie - najwyżej jako pomoc, lub gdzies prywatnie (np. gabinet odnowy biologicznej) ale za małe pieniądze.

Gość kici 100
Ja tez wybieram sie na ten kierunek w Bydgoszczy .

Gość ja kończyłam w Krakowie
i bardzo sobie chwalę:), nauczycielki zajęć praktycznych na codzień uczą w szkole masażu na Królewskiej (najlepsza szkoła masażu w Polsce), bardzo kompetentne i dużo można się nauczyć, pozostali nauczyciele też ok. Ale tak naprawde jeśli chcesz być w tym dobra to musisz ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, ni o przyłożyć się do anatomii. Powodzenia

Witajcie, ja jestem na biomasażu II/fizjoterapii w Żaku w Suwałkach, jest super szkoła, ale bardzo dużo nauki, właśnie zaliczyłam I semestr i od 12-13 marca zaczynam praktykę i naukę metodyki ćwiczeń oraz masażu w praktyce. Warto iść, ja mam 45 lat i nie żałuję, polecam.