Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperacja!!!!

potrzebuje

Polecane posty

Gość desperacja!!!!

randki....tych dlugich spojrzen....niby niecelowych dotkniec.. tych usmiechow...tych motylkow.. chce meskiej dloni, szyi, ust.... kurwa no......;(

Gość desperacja!!!!
do dupyyyyyyy!

Gość desperacja!!!!
kurdeee niech sie wypowie inny desperat!bo mamwrazenie ze jestem sama... :P wiem ze tu jestescie:P

Gość desperacja!!!!
a o co dokladnie pytasz? o faceta/milosc czy o odzew innych zdesperowanych samontych:P

KOCHANA!!! :classic_cool: wyskocz sobie do Pubu wieczorkiem :classic_cool: znajdzie się niezła banda napaleńców.. :D poza tym jest taka stronka w sieci sponsoraszukam.pl, gdzie nie dość, że facet będzie Ci umilał czas, to jeszcze zrobi Ci drogie prezenty o będzie płacić 2tysiące za jedno spotkanie! :classic_cool: :D:D:D

Gość desperacja!!!!
nie dzieki :D sposnora nie szukam, tylko czulosci milosci.... bylam dzis w barze ale wszyscy byli zajeci gra w bilarda :P

miłości nie można mieć na pstryknięcie palucha :D trzeba najpierw znaleźć sobie odpowiedni cel, a to w dzisiejszych czasach jest największym problemem, żeby trafić na kogoś konkretnego po co się wysilać? :D oczaruj swoim wdziękiem kogokolwiek, kto umili Ci czas w sposób opisany w pierwszym poscie :D

Gość desperacja!!!!
tylko, ze ja mam w dupie sponsorowanie i te 2 tysiace... moge spedzic milo czas placa za siebie, ale nie po to, ze ktos wykorzystalmnie aja kogos. tak po ludzku brakueje mi tylu normalnyh rzeczy...

Gość jrutiklf
Wszyscy tego potrzebujemy, nie tylko Ty. To czyni nas ludźmi. Gadanie niczego nie zmieni, trzeba po prostu dalej żyć i przestać o tym myśleć, żeby się nie dołować.

Gość desperacja!!!!
tylko jak nie myslec o czyms, czegopragnie sie i potrzebuje najbardziej na swiecie :o

Gość jrutiklf
Zająć się jakąś pasją i tak zagospodarować czas, by niewiele go pozostało na myślenie ;-) Możesz próbować na różnych portalach randkowych itp., więcej ludzi poznasz - większa szansa, że w tym gronie znajdzie się ten, którego szukasz.