Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebereczkaaaa

mam ochote "zabić" mojego byłego!

Polecane posty

Gość zebereczkaaaa

mam strasznie mieszane uczucia! nienawidze go ale i tęsknię! i jak widzę co robi dla tej małej pizy to mnie szlak trafia! i życze mu jak najgorzej! ja mu zaufałam, otworzyłam się przed nim a on mnie okłamał i to tak bardzo boli!!!

Gość ja bym tez tak zrobila
nie dziwie sie, bo moj gdyby mnie zostawil tez bym miala takie uczucia. Tez bym mu najgorszego zyczyla i na pewno auto mi porysowala i kamien zrzucila i krzywde chyba mu zrobila,bo bym nie mogla patrzec jak jest z inna. Czemu zostawil Cie?

Gość zebereczkaaaa
okłamywał mnie, później "uciekł" do innego miasta (do rodziców swoich) i przestał odbierać tel, wkurzyłam sie i tam pojechałam a on do mnie co by było gdyby mi powiedzial ze z kims jest. wyśmiałam go, tym bardziej że ona jest młodsza od niego o 5 lat! powiedział mu że jak go spotkam to mu poprostu wtłukę! czasami tęsknię ale on uważa ze nic sie nie stało, ze tak wolno, za ja do cholery zabawka jestem! i wtedy właśnie mam straszny żal! i do niego i do tej gówniary bo ona o mnie wiedział! głupia dziwka

Gość ja bym tez tak zrobila
wspolczuje! no to wrocic juz nie wroci, dlatego zmesta musi byc slodka i zemscij sie na nim!!!

Gość zebereczkaaaa
zemścij? jak? ja jak go spotkam to chyba nie będę umiała nad sobą zapanować! naprawdę mam ochotę mu porządnie wlać! za to wszytko co mi zrobił i jak potraktował! nie mam zamiaru być "sierotką" która stanie w kącie, nie omieszkałam mu powiedzieć co o nim myślę i nie przebierałam w słowach ale to mi nie pomogło. ja z każdym dniem jestem bardziej zła....

Gość zebereczkaaaa
halo??? help?

Gość olałalala
kochana ja mam to samo niestety.chuj uciekł do innej po tylu latach.i to w dodatku zrobil takie swinstwo ze az boje sie o tym pisac