Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodagadac...

Mam 31 lat i jeszcze nigdy...

Polecane posty

Gość szkodagadac...

Mam 31 lat i jeszcze nigdy nie byłam u ginekologa. Mówię poważnie. Miesiączki mam regularnie. Miałam stałych partnerów. Od kilku lat jestem sama, bo rozstałam się z narzeczonym. Okres regularnie jest, ale nigdy nie bylam u lekarza. Wiem, ze jestem nieodpowiedzialna. Moze byc ze mna cos nie tak,ale po prostu się wstydzę...

Gość Anglistka28
Kobieto, jak to nie bylas? Musisz sprawdzic czy wszystko tam na dole ok!

Gość lisiczkapiękna
przed facetami sie nie wstydziłaś? Idż do kobiety ginekolog, lekarka bedzie miała gdzieś co masz między nogami. Jesteś z ciemnogrodu?

Gość szkodagadac...
Tesco lekarz,a facet to co innego,przeciez...

Gość szkodagadac...
lisiczka jestem z duzego miasta, wiec nie trafilas z tym ciemnogrodem,ale po prostu obawiam sie takiego badania. To silniejsze ode mnie.

Ja pierwszy raz byłam u ginekologa jak miałam 20 lat i byłam dziewicą wtedy. Badanie nie było przyjemne. Trochę bolało, ale facet okazał się spoko i okazało się, że nie mam się czego bać. Jak to mówią zawsze musi być ten pierwszy raz :D

Gość LLMM
A po co chcialabys do ginekologa chodzic? Ja rowniez nie chodze bo nie mam takiej potrzeby.

Gość szkodagadac...
LLMM: ja mowie o tym,ze sie nigdy nie badalam i nie wiem czy bede mogla miec dzieci, czy nie ma zadnych niepokojacych zmian. Bede musiala rzeczywiscie poszukac babki ginekolog, bo przed obcym facetem sie nie rozbiore za cholere.

Gość LLMM
Po co trzeba sie regularnie badac? Zeby napedzac kase komus za badania?

Gość LLMM
Chec posiadania potomstwa i badania lekarskie to dwa rozne bieguny.... nie rozumiem Twoich rozterek.

Gość szkodagadac...
LMM po prostu chce sie dowiedziec czy jestem zdrową kobieta. Czego nie rozumiesz? :o

Gość LLMM
Wlasnie tego nie rozumiem - Twoich rozterek. Ty sama wiesz najlepiej czy jestes zdrowa. Sluchaj swojego organizmu. Lekarz znajdzie tysiace powodow abys sie u niego meldowac musiala.... Lekarz Ci o tym nie powie bo on sie zna tylko na chorobach.

Gość to ja cie pobilam
bo mam 33 lata i tez nie bylam, z tym ze ja nie wspolzylam jeszcze

Gość ło matko!
Ja miałam 15 lat, gdy po raz pierwszy poszłam do ginekologa. I nie, nie chodziło o seks :P

Gość sen niedzwiedzi
jak teraz się okaże że np.będą trudności z zajściem( a wiadomo że po 30 wzrastają) to będziesz sobie pluła w twarz.

Gość sen niedzwiedzi
"Lekarz znajdzie tysiąc powodów...." bez przesady, do tego średnio inteligentny człowiek dość szybko zorientuje się,że lekarz jest typem naciągacza.

Gość sen niedzwiedzi
Jej sprawa czy się wstydzi czy nie,zresztą to chyba trochę inna sytuacja facet a wizyta u lekarza. Nie każdy jest taki mało wstydliwy że wywala swój wielki brzuchol w stopce:)