Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etwa

samej na wesele??

Polecane posty

Gość etwa

Jak to się dzieje, że w XXI wieku gdzie podobno single są w modzie, gdy dziewczyna idzie sama na wesele to wszyscy patrzą na nią z politowaniem. Każdy zadaje jej pytanie dlaczego przyszła sama. A przyjęcie weselne zamiast być zabawą staje się całonocną udręką i ciągłymi tłumaczeniami. Czy w ogóle dziewczynie (kobiecie, która aktualnie jest sama) wypada iść samej na taką uroczystość, czy za wszelką cenę zmuszone jesteśmy znaleźć osobę towarzyszącą?

Gość gggrhuuy
lepiej isc samej niz meczyc sie z jakims przydupasem

Gość cholo koko dla odmiany
nigdy sama! nigdy!

Gość ja nie patrzę z politowaniem
i chyba bardziej patrzyłabym z politowaniem, gdyby dziewczyna przyszła z jakimś kolegą koleżanki, którego poznała wczoraj na tę właśnie okoliczność, a facecik nie miał nic do roboty to sobie przyszedł robić za kwiatek do kożucha.

ja ostatnio byłam sama na weselu i jakoś nikt się nie czepiał. A jak się pytali czemu nie ma ze mną mojego faceta, to im odpowiadałam prawdę, że on nie lubi takich imprez i nie tańczy więc by się nudził, bo ja przyszłam się tu bawić a nie siedzieć z nim przy stole i tyle. Dla mnie jeszcze większym obciachem jest jak te głupie baby szukają na siłę partnera, bo "jak to tak iść sama".

ja byłam sama w tamtym roku i dałam radę, ale już chyba nie popełnię tego błędu:D tylko, że z drugiej strony te pytania rodziny: kto to? ile się znacie i takie tam;/;/ masakra. beznadziejne są wesela!

Gość cholo koko dla odmiany
dajcie spokoj normalne jest wziecie kolegi na wesele, przecież tance są w parach i bedziesz sama siedziec przy stole? ostatnio na weselu nigdy pary sie nie zmieniały więc jakbym przyszła bez mojego kolegi to bym siedziała sama i bym się chciała pod ziemie schować

Gość ja nie patrzę z politowaniem
Normalne jest to, że na weselu tańczy się z różnymi osobami, nie tylko z własnym mężem. Poza tym nikogo tak nie nabierzecie: ciotki wiedzą, że nie macie chłopaka, albo będą gadać o tym albo jak zobaczą Cię z nowym facetem, którego nikt nie widział wcześniej, zaczną gadać o nim i wypytywać: nie o to, kiedy sobie znajdziesz chłopaka wprawdzie, ale kto to jest, czy jesteście długo razem i kiedy Wasz ślub - albo trzeba zmyślać albo przyznać się i powrócić do pytania: kiedy sobie znajdziesz chłopaka.

No dokładnie na każdym weselu na jakim w życiu byłam nikt nie tańczył tylko w swojej parze wszyscy się "wymieniali", że tak to nazwę.

Gość irkaaaa
to zależy jakie wesele się zapowiada, nieraz jest tak, że każdy bawi się w parach, a nieraz wszyscy razem się bawią wtedy lepiej iść samemu niż zapraszać kogoś na przymus