Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfdgvdrv

kupilam sobie samochod smarta i chlopak mnie wysmiał

Polecane posty

Gość vfdgvdrv

:(mowi ze zrobilam głupote

Gość ;oejfoeryf
to chyba jasne, nie pochwali, choć sam nie jest wart nawet roweru, musisz być pewna , że dobrze zrobiłaś. Nie pytaj niedorozwiniętego człowieka, czy może być dobry, on nie wie co to znaczy...

Gość zoffffffia
z gówna kija nie ukręcisz, mężczyźźni jakich spytałaś nigdy nie docenią tego co robisz, musieliby się przyznać do ignorancji w każdej dziedzinie, oni nie potrafią nawet naprawić smarta, a co dopiero docenić

Mężczyźni nie pojmują tego, że nam może się podobać nieduży, zwrotny samochodzik. Dla nich samochód jest przedłużeniem penisa, więc przede wszystkim musi być jak największy. :D

smart nie jest najlepszym samochodem, jest neistety zawodny. przed kupnem trzeba bylo poczytac troche o tych samochodach na np autocentrum.pl w opiniach pisze to kobieta:)

Gość sąsiad ma smatra i jeżdzi nim
3 rok, żadnych większych napraw jak narazie nie mial, ale fakt, trochę śmieszny samochód ale oryginalny:)

Gość to tylko ona
Madz nie opowiadaj ,smart nie jest zawodnym autem ,moj maz pracuje w smarcie i mowi ze to dobre autka i malo sie psuja , i jako drugie auto sam by sobie smarta sprawil :-) Bratowa jezdzi smartem juz kilka lat i tez zadnych wiekszych napraw !!!!

Gość dsfvxsgvxsf
słcuahj każdemu sie podobaja inne samochody, inne buty, inne suknie slubne, inne kolory itp. To co sobie kupujesz ma się podobać Tobie ja kupiłam sobie buty lakierowane i wiem doskonale, że mojemu mężowi się nie podobaja i co z tego

Gość moja znajoma tez jezdzi
smartem.Mowi ze nie miala jeszcze takiego fajnego auta (jej maz handluje samochodami,wiec przewinelo sie u nich troche aut). Tani,zwrotny i wszedzie sie zmiesci.Mam dwoje dzieci wiec smart u mnie nie wchodzi w gre,inaczej tez bym kupila takie cosik.

Mężczyźni nie pojmują tego, że nam może się podobać nieduży, zwrotny samochodzik' ale to z samochodem ma tyle wspólnego co niejaka Frytka z aktorstwem :D

To świetny i bezpieczny samochód zwłaszcza przy czołowej kolizji :P

Gość fantazyjna_trojka
Dokładnie jak mówi regres. Słuchajcie, kupując samochód kierujmy się też rozumem. Co z tego, że auto jest ładne i jak to mówicie wszędzie się zmieści? Pomyślcie też o swoim bezpieczeństwie. Ja bym do tego w życiu nie wsiadła ze względów gabarytowych i tego, co może ze mnie zostać przy najmniejszej kolizji.

gdybym miala wybierac w takich pierdziawkach to juz wolalabym suzuki splash'a ale to twoj wybor i problem nie jest w samochodzie tylko w tym ze nie jestes pewna swoich decyzji skoro piszesz o tym na forum... a skoro twoj mezczyzna jest taki madry to dlaczego nie doradzil ci wczesniej co kupic? mimo wszystko mam nadzieje ze to prowo :)

Gość TakaMamuśka26letnia
mi się nie podoba ten samochód, może Twojemu facetowi tez nie, to nic strasznego przecież żeby pisać o tym na forum

to dlaczego nie doradzil ci wczesniej co kupic?" bo pewnie nie pytała :P Lusiu zakładajac ze ta pani jechała by taką żabą to obawiam sie że w najlepszym przypadku mógłbym jej jedynie przynieść bombonierkę do szpitala :D a na marginesie to wolę zderzenia z paniami w Audii :P

w beemce to raczej nie ;) pełno złomów jeździ a w nich pseudo biznesmenki to by mi sie nie kalkulowało :P

"a na marginesie to wolę zderzenia z paniami w Audii" - Regres widze ze lubisz niemieckie zderzaki ;) podobno jak sie je mocno stuknie to są bardzo egoistyczne i krzyczą "JAAA"! "JAAA"! :)

"a tak, zapomniałam, ze w PL BMW już dawno jest passe (blacharsko-karkowo-dresiarskiej" tylko serii M :P

Regres widze ze lubisz niemieckie zderzaki" wole polskie,rodowite i naturalne zderzaki :P

He he, sprawdziłam co to jest ta seria M i stwierdzam, ze nie masz za grosz szacunku dla swoich realiów ojczystych, Czizas, skoro tak bezlitośnie z moto poczynań naszych rodaków kpisz ;-)

Luska no prosze Cie :) w zawodach wieś-tuningu zdobilibysmy puchar mistrza europy i nie mow ze nie doceniam poczynan rodakow bo moge bronic tej tezy rekami i nogami :D

Gość staroś nie radoś
pewnie jest zazdrosny. On pewnie by wolał jakiś inny wielki - wiesz, takie przedłużenie męskości.

Gość vfdgvdrv
on twierdzi ze powinnam kupuc corse

"On pewnie by wolał jakiś inny wielki - wiesz, takie przedłużenie męskości. " - no widzisz, na kafe zawsze znajdziesz porade, nastepnym razem kup autobus przegubowy