Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszzze o radeee

DORADZCIE MI PROSZE- CO WYBRAC?

Polecane posty

Gość Proszzze o radeee

Pracuje teraz w administracji zarabiam 1200 zl. studiuje obecnie dwa kierunki i niedlugo przyjdzie mi robic praktyki (na 2 uczelniach). Łacznie praktyki zajma mi okolo 2 miesiecy. Dodam, ze chce w nich czynnie uczestniczyc, nie zalezy mi na podbiciu po znajomosci dziennika praktyk. Jestem w kropce jak mam to pogodzic zawodowo. Nie mam az tyle urlopu zeby zrobic praktyki, pracuje w takich godzinach, ze po pracy tez nie mam mozliwosci... Ewentualnie jakis urlop bezplatny na 2 miesiace, ale wtedy wiem, ze szefowa bedzie musiala juz kogos zatrudnic i pewnie bedzie wolala na stale, bo nie lubi zmieniac pracownikow. Co byscie zrobili na moim miejscu? Powinnam postawic wszystko na jedna karte, zrobic praktyki, obronic sie i w przyszlym roku szukac pracy w zawodzie?? Prosze o Wasze opinie, moze ktos mial podobna sytuacje i zaryzykowal, badz nie...

Gość Boluś Oluś
Czy jesteś dziewicą ?

Gość Proszzze o radeee
Nie, nie jestem, ale to dalej nie rozwiazuje mojego problemu.

Gość a masz inne wyjscie????
sama wiesz ze nie i praktyki musisz zrobic a jak sobie je odbimbasz to pozniej bedziesz zalowac.Mysle ze powinnas sie zajac studiami a praca nie ucieknie i napewno znajdziesz lepsza.Poza tym korzystaj teraz bo pozniej juz bedziesz musiala zapieprzac do konca swych dni:)

Gość Proszzze o radeee
hehe dziekuje

Gość Boluś Oluś
Kiedy straciłaś cnotę ?

Gość Boluś Oluś
Dlaczego nie zachowałaś cnoty aż do nocy poślubnej ? Czy twoja mama wie o tym, że już nie jesteś dziewicą ?

Gość Proszzze o radeee
A skad wiesz, ze nie poczekalam do nocy poslubnej? A wiesz, ze mi sie chce rzygac, jak czytam takie posty?

Gość Boluś Oluś
Czy miałaś orgazm podczas pierwszego stosunku płciowego ? Czy kochaliście się bez gumki ?] Czy bolało cię rozrywanie błony dziewiczej ? Czy często masujesz sobie cip.kę do orgazmu ?

Gość Proszzze o radeee
CZY oprocz tego idioty jeszcze ktos odpisze?

Gość Boluś Oluś
Ile bierzesz za godzinę seksu ?

praktyki mówisz? A co takiego ważnego będziesz robić na tych praktykach że musisz je odbyć i siedzieć tam X godzin. Lepiej zajmij się pracą a praktyki sobie zalatw