Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się poskarżę tylko

Jestem chyba jakś głupia

Polecane posty

Gość się poskarżę tylko

strasznie tęsknię za moim mężem, chociaż wyjechał tylko na kilka dni, aż jestem zła na siebie [wściekły]

Gość no to cie pociesze
pierwsze kilka dni zawsze jest takich.to jest raczej szok, zmiana przyzwyczajeń. tez tak zawsze mam jak wyjezdza to przez pierwsze dni,ok tydzien moge sobie znalezc miejsca, nie wiem co ze sobą zrobic, chodze z kata w kąt ale pozniej to mija bo przywyczajam sie do bycia samej to oczywiscie jest tesknota, ale jak wiem ze wróci to staram sie wykorzystac ten czas jak go nie ma , znalezc poprostu dobre strony ale fakt pierwszy tydzien jest dziwny....

Gość ja jednak głupsza
bo tęsknię za kimś, kto mnie najzwyklej krzywdzi.

Gość no to cie pociesze
hmmmm nawiasem mowiąc ja tez tym razem nie wyjechał ale go niema, tak poprostu jest ale go nie ma, obcy się zrobił ale to juz inna para kaloszy :(

Gość ja jednak głupsza
Mojego też nie ma, czasem zanocuje w domu, aja kompletna kretynka tęsknie z a psychopatą. Nic tylko rozbić ten mój pusty łeb.

Gość a ja jestem kobietą
to Wy chyba strasznie słabe jesteście?? mój mąż wrócił ostatnio po 5 miesiacach rozłąki, i nie przezywałam, miałam swoje obowiązki, choć kocham go bardzo to wytrzymałam

Gość ja jednak głupsza
Słaba raczej nie, ale durna najzwyklej. Ot co.

Gość się poskarżę tylko
Mój mnie nie krzywdzi, kochamy się bardzo, dużo czasu spędzamy razem, mamy wiele wspólnych zainteresowań... po prostu strasznie nie lubimy się rozstawać, chociaż to trochę dziecinne, wiem:)