Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Livia27

Operacja Oczu

Polecane posty

Gość Livia27

Mam pewien problem. Nie mam zbyt bliskiego rozstawu oczy, ale chciałabym poszerzyć kości policzkowe i zdaję sobie sprawę, że wtedy mój rozstaw oczu nie będzie proporcjonalny do twarzy, ale za wąski, gdyż teraz, kiedy mam szczuplejszą twarz mój rozstaw jest do niej proporcjnalny. Poza tym moje lewe oko jest bardzo niewiele bliżej nasady nosa, aniżeli prawe. Jest to asymetria, której długi czas nie dostrzegałam, dziś także trudno ją zobaczyć, jednak jest i chciałabym ją usuąć, poprzez operację lekkiego poszerzenia rozstawu oczu. Chciałabym więc zapytać czy możliwa jest operacja nieznacznego (ok. 1,5 mm lewe i 2 mm prawe oko) poszerzenia rozstawu oczu? I jeżeli tak, co dzieje się wówczas ze źrenicami, czy dostosowują się do nowego rozstawu i ich rozstaw również się powiększa?

Gość Livia27
Odpowiedzcie, proszę.

Gość chyba chyba nie nie
przeciez to pytanie powinnas skierowazc do lekarza, a nie forumowiczow ;/ ty myslisz ze sami lekarze tu przesiaduja ?

Gość ło matko!
I po co od razu tak chamsko odpowiadasz? :O Ja nie wiem czy taka operacja jest możliwa, ale może wiedzą w dziale Zdrowie i Uroda.

Gość Livia27
Właśnie się nad tym zastanawiam.... Bardzo mi zależy...