Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allicjaa

pomóżcie - jakie dodatki

Polecane posty

Gość allicjaa

dziewczyny, pomóżcie mi proszę, wyjeżdżam niedługo w delegację, jednego dnia wieczorem będzie organizowana taka mini-kolacja bankiet, kupiłam jakiś czas temu sukienkę malinową jak ta http://sklep.everynature.pl/index.php/produkty/szczegoly/128-pokaz.html czy wypada w nią się ubrać, według mnie jest elegancka, ewentualnie jakimi dodatkami ją podkręcić?

Piękna sukienka, jak najbardziej sie nadaje :-) A dodatki chyba najlepiej na taka okazję klasyczne: dyskretna złota bizuteria, czarne szpilki lub platformy, czarne "pudełeczkowa" torebka

Gość dwa i pół
bardzo ładna, najlepiej jakieś złote kolczyki i łańcuszek delikatny, czane szpilki

Gość allicjaa
mam takie małe złote kuleczki kolczyki, nie będą za mało eleganckie? a torebkę jaką radzicie? czarną pod czarne szpilki czy też coś pod kolor sukienki?

Gość dwa i pół
torebka lepiej czarna pod kolor szpilek, a czemu mało elegancka?

Złote kuleczki - pięknie. Dodaj delikatny pierścionek lub bransoletkę I zepnij jakoś ciekawie włosy. Torebka czarna, bo choć niby "niemodne" jest juz dobieranie torebki pod kolor butów, to taki zestaw sprawdza się najlepiej w klasycznych stylizacjach