Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddeemka

Wyniki mojego syna na maturze!!

Polecane posty

Gość ddeemka

matematyka 32%, angielski 40% i polski 43%. Mam syna tępaka który nie przykładał się do nauki a mature zdał marnie a teraz idzie do szkoły policealenj. Wstyd mi za niego, jestem nauczycielką i wiem jak wiele osób zdało matura a jak zdał mój syn.

Gość karolinawaw
a moze z czegos jest jednak dobry? moze sport? wyniki sredniawe.

Gość ddeemka
Z przedmiotu Wychowanie seksualne ma piątkę.

chyba jest malo tak dolujacych rzeczy (dla mlodej osoby)jak brak wsparcia w najblizszych....

Gość taaaaak
Oj zamiast się cieszyć, że w ogóle zdał to narzekasz. Poza tym te wyniki nie świadczą o tym, że nic z niego nie będzie.

Gość ddeemka
Nie wiem czy jest wogóle z czegoś dobry, narazie postanówił że pójdzie do szkoły policealnej uczyc się na fotografa. Ale mnie to nie satysfakcjonuje.

syndrom matki-nauczycielki. Jesoo. Przecież Twój syn nie musi być tak zdolny jak prymusi w Twojej klasie. Ważne ze zdał maturę, poza tym jest 'dorosły' i jesli kiedyś będzie pracował na budowie za 5,5zł/h to będzie mógł mieć pretensje jedynie do siebie.

wyniki nie za rewelacyjne, jak tłuk i nie chce mu się uczyć to trudno, zobaczymy co będzie dalej w życiu robił, GAMOŃ

Gość oczywiście, że masz prawo
cieszyć że zdał? trzeba być mega tępakiem żeby nie zdać matury w dzisiejszych czasach!

Gość nasralmipiespodoknem.
Gdzie na budowie zarabiasz 5,5? :o z choinki się urwałaś? nie wiesz to nie wypisuj bzdur ...

Gość smerfaskr
wiesz co , ja zawdzieczam mojej maamie nauczycielce właśnie to, że studiuje i , że odebrała mi marzenia o zaowdzie fryzjera... bo ? boc ciałam iśc do szkoły zawodowej!!!!!! jak to dziecko nauczyciela w zawodóce? zwłaszcza, że bardzo dobrze sie uczyłam..... teraz skonczyłam polonistyke na siłe... czekam na obrone i nic żadnej satyfakcji.... szukam pracy i co ???? może lubi robic zdjęcia... daj mu szanse, bo przez swoje ambicje zepsujesz mu zycie .... mój mąż wbrew matce nauczycielce nie poszedł jk jego młodszy brat na studia i dziś odczuwamy to ... brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony matki, nierówne traktowanie... tego chceszdla swojego dziecka???

Gość Cougargirl21
Ale sie usmiałam jak to przeczytałam. Zwłaszcza tekst autorki ale mnie to nie satysfakcjonuje. Ludzie jego zycie jego sprawa poza tym to syn ma czuc satysfakcje z z zawodu fotografa a nie ty droga autorko.

Gość oczywiście, że masz prawo
satysfakcję rachunków nie opłacisz :P

Gość czasami po szkole średniej
zarabiają więcej niż po studiach :P

Gość pinezka87
za wysokie wymagania..........

Gość franciszkaakaka
moja wychowawczyni mowila tak samoze nigdy nie zdam matury chciala mnie udupic przez 3 lata i jechalam na dopach a mature zdalam na 80% z palcem w dupie. Co sie okazalo jej syn cpal ciezko i chlal a ta sie wyzywala na nas " wychowawczyni " , od niego oczekiwala wszystkiego najlepszego zeby mogla sie chwalic ale wiecznie byl glupi ( dla niej )bo moze lepiej sie nauczyc i lepiej zdac , przymykanie oczu itp no to teraz ma MONARA . W esprzyj swoje dziecko skoro jestes nauczycielka , pomoz mu skoro widzisz ze nie daje sobie rady i docen jego zainteresowanie lepsza fotografia niz gangsterstwo