Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka milosc

Czy to ze mną jest coś nie tak ? Czy każdy facet to świnia ?

Polecane posty

Gość maleńka milosc

Mam 22 lata, on 20. Podobał mi sie od zawsze. Spotykaliśmy sie, calowaliśmy, on chciał sexu, ja nie- powiedziałam że dla mnie sex to nie zwykłe bzykanko. Powiedział że rozumie, że ok, poczeka. Spytałam czego tak naprawde chce, czy mamy sie spotykac dla bzykania czy chce ze mną byc. Dalam czas do namyslu. Powiedział że chce ze mną byc, że tęskni za moim uśmiechem, za byciem ze mną. Aż nagle napisał mi smsa żebysmy tego nie ciągneli. Spytałam dlaczego, że chce żeby mi to powiedział w oczy. Przyjechał, pow że chodzi o jego rodzine, że nie chce mnie do niej pchac, ze przez nią ma zrytą psychike, że dla jego ojca i braci laska potrzebna jest tylko do bzykania. Było mi bardzo ciężko, bo chyba sie w nim zakochałam. Pisałam do niego jak idiotka ze chyba sie w nim zakochałam. On w pt sie najebał i napisał mi ze ma wszystko gdzieś i chce byc ze mną. Myślałam ze wróci. Jednak nie... I wczoraj w necie natknęłam sie na jego ogłoszenie "poznam kotke do niezobowiązującego sexu, moge dojechac". Napisał je dzien po rozstaniu ze mną... Poszperałam i znalazłam jeszcze kilka takich jego ogloszen pisanych kilka m-cy temu ;/ Czy są jeszcze wartościowi faceci ? Czy wszyscy są juz zajęci?

Gość maleńka milosc

Gość Anka1987
Kobieta i facet to świnia.

Gość lolipop1891
takie zachowanie wyniosl z domu.. tak go wychowano.. ciezko by bylo go zmienic.. o ile w ogole by w jakims stopniu bylo mozna.. zapomnij lepiej o nim...

Gość no cos z toba nie tak
skoro angazujesz sie w zwiazki z idiotami. bo nie kazdy facet to idiota. moim zd jeszcze nie doroslas do powaznego zwiazku ..masz czas dziewczyno, ale w tym czasie sie i nie daj omamiac przez takiego cymbala.

Gość taka sobie^^
a ja bym zalogowała się na takim portalu, udała zainteresowana,rozpaliła,zachęciła i umowiła się na spotkanie,odgryzłabym sie i tyle, po co ci zawracac sobie glowe takim baranem! wiadomo że w tym wieku hormonki buzuja i zazwyczaj chodzi tylko o sex

Gość nie daj poza tym
sie oszukac jakimis gadkami o walnietej rodzinie i ze "tak go tatus wychowal " jest sukinkotem i im wczesniej to zrozumiesz ze nigdy go nie zmienisz i dla Ciebie nie bedzie inny, nie zakocha sie w Tobie, w Twoim uczuciu do niego, tym lepiej dla Ciebie.