Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minusowa żona2

Kurdebele,mąż powiedział mi,że prawie cycków nie mam:(

Polecane posty

Gość minusowa żona2
Muszę uciekać,bo mąż wraca,a nie chcę,żeby widział ten temat. Dzięki jeszcze raz,będę wieczorem

Gość hghhgffhfhgfg
NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ROZMIAR A, B czy C... Te literki NIC nie znaczą bez podanego obok obwodu! Ja np mam 65C, a cycki mam jak szóstklasistka 🖐️

Gość migotka84migotka
:) Sorki, musialam wyjsc na chwile. nie nie codziennie, czasami padam na twarz to ide spac w kolszulce, jak ja mam ochote na seks to po apieli sie fajnie ubieram i wchodze taka "odstawiona" do pokoju. A czasami ja juz si ewykapie i siedzimy przy telewizorze, i moj maz ma ochote na seks , to pyta czy nie poszlabym sie przebrac, czasami dopiero jak w lozku juz lezymy to nam sie zachciewa, albo po prostu Czasem popoludniu podczas rozmowy sie wywiazuje temat, i "umawiamy sie " na seks wieczorem, to ja wiem wtedy ze szybko trzeba polozyc dzieciaki spac, ladnie sie ubrac, to wtedy tak jak randka czasami jest, czasem jakies wino, piwo, czasem cos dobrego do jedzenia :) A czasem najzwyczajniej wlasnie jak juz lezymy w lozku, i jedno sie otrze o drugie i nachodzi ochota, :) Najbardziej jednak i ja i maz lubimy takie umawianie sie wiczorne :) Ja tez bede pozniej albo wieczorem, na na pewno jutro. A moj maz? Hm... nie jest niesmialy, ani powsciagliwy, ale w seksie byl zawsze tradycjonalista, jakis taki ostrozny, a ja najpierw cichutka i skromniutka, potem nabralam pewnosci siebie i okazalo sie ze jstem wulkanem energii, delikatnie musialam mu pokazywac rozne rzeczy, i on stopniowo sie wciagal w to, jak pokazywalam ze mnei cos podnieca to drugim razem jzu pamietal jak co robic, tak samo jak jego cos podniecalo to nastepnym razem jakos mnie napowdzal zebym znowu tak robila, potem to juz sie to stalo naturlane, i zawsze ja robie to co on lubi a ja to co on :) czasem trzeba isc na kompromis i jak widze z ejemu cos sie bardzo podoba to pozwalam mu to robic chociaz mi to jest nieodpowednie ale z milosci do niego chce zeby jemu sie podobalo, w zamian za to potem tak kieruje zeby on robil to co i sie podoba. Ale powiem Ci ze ja np. wole byc bierna w lozku, wole zeby to on dziala, on czasem jest leniwy i oczekuje tylko odemnie "dzialania" w takich sytuacjach idziemy na komromis, jest czesc dla niego i dla mnie :) pozdraiwam i do najpozniej juta . jutro bede tak po 10

Gość giergi
no dobra, mam fajne cycki, ale mam za to grube okragle uda i chude łydki, nogi wygladaja jak krzywe isky:) i jakos sie nimi nie przejmuje, a juz na pewno nie w seksie. i nie odbieram inicjowania seksu jako proszenia sie o czulosc, jak mi sie chce to sie dobieram do niego, jak jemu sie chce, to on siee dobiera. za duzo analizujecie.

Mój mąż mówi mi to samo ale wcale mu to nie przeszkadza sie ze mną kochać . mnie też to czasami wkurza jak on tak gada i rzadko pozwalam mu je dotykać....

Gość migotka84migotka
i jak ?

Gość minusowa żona2
ello:) Witam serdecznie. Wczorajszy dzień zakończył się bez burzy,starałam się zachowywać jakby nigdy nic.Mężuś kochany zasnął nim przyjechałam z klubu. Dziś i jutro też nie mam co liczyć na jakąkolwiek bliskość,bo kończy pracę o 21.No właśnie,wieczne zmęczenie,ale nic na to nie poradzę. Szukam na necie fajnych szpileczek:) Zdecydowanie lepiej się czuję psychicznie,m.in dzięki Tobie. Postaram się zmienić styl na bardziej kobiecy(wiesz sama,jak się siedzi w domu,to ciuchy są nie potrzebne. Pytałam się męża,czy lubi szpilki ale stwierdził,że nie.Ja i tak mu nie wierzę

Gość fdfdfvbgfhgghgggfggggg
to sobie powiększ... co masz za problem?

Gość migotka84migotka
Moze Ci odpowiedzial tak bo zwykle w takich nie chodzisz i sobie po prostu Ciebie nie wyobraza, ale ja naprawde nie znam faceta ktoremu nie podobaly by sie smukle zgrabne nogi w szpilkach, przy odpowiedniej oprawie,

Gość migotka84migotka
a czy Twoj maz jak wraca z pracy to wieczorem np. drinkuje zanim pojdzie spac? MOj maz tez czesto przychodzi pozno, a ostatnio pomaga przy budowie bratu to przychodzi naprawde padniety, i ja czasami sie lasze a on blagalnym wzrokiem patrzy na mnie, ale ja gonei go do lazienki, i potem jak juz odpoczywa w pokoju, a ja wejde do pokoju "odstawiona" :) to odrazu mu sily wracaja,

Gość migotka84migotka
hm widze ze temat upadł.. :)

Gość do migotka84migotka
Czyli mam rozumiec, ze nie podniecasz swojego faceta jezeli sie nie odstawisz? Pisalas, ze jak ogladacie film i jemu sie zachce to mowi Ci zebys sie przebrala, dlaczego nie dobiera sie do Ciebie od razu?

Gość migotka84migotka
Nie, nie tylko jak sie przebiore. Moj mąż twierdzi ze podobam mu sie w szlafroku i wyciagnietych spodniach dresowych. pisalam tez ze czasami po prostu jak juz jestesmy w lozku to nabieramy ochoty, ale czesto ja sie "przebieram" zeby bylo jakos inaczej niz zwykle, wtedy jest ciekawiej :) Jakos tak pikantniej :)

Gość tghgfjh
bo są rozni faceci ty akurat trafilas pechowo na zwyczajnego zboczenca ktoremu na początku to chyba nie przeszkadzało albo inna go nie chciała i w ktoryms momencie poczuł chyba niedosyt, ojciec mojej kuzynki to tylko miał nadzieje ze jej baloniska nie wyrosną kiedy kuzynka była mała a jak jej wyrosły to zmienił zdanie i juz jest zadowolony :O a twoj mąz jest pojebem i na twoim miejscu bym mu ofukneła czy zaglądał sobie w gacie

kochanie mysle ze to przejsciowe :) moze on faktycznie jest b.zmeczony a ty sie nie spelniasz bo tylko siedzisz w domu z dzieckiem widac ze aktywna kobitka jestes to nie dziwie sie ze przytlacza cie taka sytuacja :) moje kochanie jest tez zmeczone po pracy bardzo, ale wystarczy ze fajnie sie ubiore, ponczoszki czarne z koronka (najlepiej kabaretki) stringi, stanik cieniutki z koronki to od razu wracaja mu sily i zaciaga mnie do lozka :) nalac mu jeszcze czerwonego winka i jazda :)

mysle ze wszystko macie do naprawienia...porzucanie meza z pwoodu malych cyckow? to chyba przesada :) a jak to bedzie dluzej trwalo to moze pomoc specjalisty...? na zachodzie to bardzo popularne, a u nas ludzie ciagle sie boja i krepuja.. a to normalne! masz problem z gardlem idziesz do lekarza, zlamiesz reke, robisz przeswietlenie, nie ma seksu w zwiazku idziesz do seksuologa! pozdrawiam

Gość minusowa żona2
Witam,widzę,ze jesteście dziewczynki:) Dziękuję wam za wsparcie. Nikomu nie mówiłam o tym problemie i czuję się teraz lepiej. Migotka-ja nie zawsze mogę siedzieć,bo mały mnie atakuje i trzeba obiadek i takie tam... Faktycznie z tymi przebierankami muszę spróbować,tylko się trochę boję,że mnie wyśmieje:(Albo gorzej,oleje) Racja,z tym siedzeniem w domu-jakbym chodziła do pracy,inaczej by na mnie patrzył(chociażby trzeba się ubrać i zrobić makijaż a nie ciągle te dresy) A tak,czekam na niego z obiadkiem i jestem na kazde zawołanie.

Gość minusowa żona2
Raczej nie drinkujemy wieczorami,kładę dziecko do łóżka jadę do fitness klubu i jak wracam to mężuś słodko śpi. Jak nie jadę do klubu to biegam(i też zazwyczaj śpi) Wczoraj wrócił o 24 z pracy:( Mąż czasem piwko wypije,nie powiem,sama mu je kupuję:(

Gość minusowa żona2
Widzę,że wszystkie się przebieracie:)Super!

Gość jezu, mieć 26 lat i
zmasakrowane ciało :O Cycki jak wydmuszki, fuj. Nie dziwię się, że nie ma ochoty sam z siebie i musisz go podpuszczać push upem i stringami :O Chryste, młody chłop a już taką rozlazłą raszplę musi grzmocić. Weź nazbieraj kasy chociaż na jakieś zabiegi ujędrniające na biust czy co...

Gość migotka84migotka
nie napisalam nigdzie za mam zmasakrowane Cialo, ale niestety , pomimo ze dbalam o biust w czesie i po ciazy to zrobil sie taki jak sie zrobil. Nic juz mu nie pomoze,( moze tylko operacja) i chyba jakbym mocno przytyla to by sie pewnie wypelnil ( biust mi "tyje" na samym koncu, :)) wiec zeby jego powiekszyc cala musialabym sie powiekszyc o kilka rozmiarow ale nie poddam sie takiej I tak jak pisalam nie zawsze sie przebieram i nie dlatego ze musze, Chce tego , czasem on proponuje - ale to dziala w obie storny, bo nawet jesli to on powie ; Kochanie moze wlozylabys cos seksownego, to i ja czuje sie super w "przebierankach" Patrzac na to tylko pod wgledem "wizualnym" to faceci co kilka lub kilkanascie lat zawsze musieliby kobiety zmieniac na mlodsze bo czasu nie da sie zatrzymac, a takie przebieranie ma nie tylko wizualnie rozkrecic, ale nadac jakis klimat, i pikanterii troche do lózka. Najwazniejsze ze cos takiego obydwojgu partnerom odpowiada. Gdybym czula ze mezowi sie podobam TYLKO jak sie przebiore to cos byloby nie tak. Nie chodzi o to zeby to bylo regula, ale czasami warto raz na jakis czas cos takiego wporwadzic. Wprzypadku minusowej zony moze to byc wniesienie czegos nowego, co taka monotonie a przez to moze brak checi odsunie, i wniesie powiew swiezosci do lozka :) Ja mysle ze w takiej jak ona jest sytuacji to moze zadzialac :) pozdrawiam

Gość migotka84migotka
i znow upadek

Gość minusowa żona2
nie upadek jesteś? miałam problem z netem

Gość dvghhjjkjl
hej podniszę