Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja uważam że dobrze z robiłam

Czy ja naprawdę zle zrobiłam ?? Bo znajomi się wczoraj ze mnie śmiali :(

Polecane posty

Hej Byłam wczoraj w Lublinie i czekałam na przystanku na miejskim... i podszedł do mnie bezdomny i po prosił o pieniądze bo jest głodny... Powiedziałam mu że pieniędzy mu nie dam ale mogę kupić mu coś do jedzenia i poszłam do kiosku i kupiłam mu 2 drożdżówki i picie. Powiedziałam o tym chłopakowi a on znajomym jak razem siedzieliśmy zaczęli sobie głupio żartować i śmiać się. Czy na prawdę to jest takie śmieszne ? Ja uważam że dobrze zrobiłam... i zrobiła bym to jeszcze raz jak by była taka potrzeba.

Gość baby są dziwne
Pewnie że dobrze zrobiłaś. Kasy nie dawać bo nie wiadomo czy na piwo nie pójdzie, ale jak mówi, że głodny to tez coś kupuję.

No właśnie i dlatego nie dałam mu pieniędzy. Ale nie rozumiem co ich tak rozbawiło...

Gość bardzo dobrze zrobiłaś
I to Ty powinnaś z nich kpić, że są tacy skąpi i chytrzy, a nie oni z Ciebie.

Gość zmień towarzystwo.........
Postapiłaś bardzo szlachetnie, mądrze i odpowiedzialnie, a Twój chłopak i znajomi to jakieś niedojrzałe dzieciaki :O

Bardzo dobrze zrobilas:) nie wiem co masz za beznadziejnych znajomych. Ja tez sie sataram zawsze pomagac w takich sytuacjach nigdy nie wiemy co nas czeka w zyciu. Nie wszycy bezdomni to pijaki i zli ludzie, ludzkie historie sa rozne.

Mój chłopak powiedział że dobrze zrobiłam... nie krytykował mnie.

powinni się z Ciebie śmiać jakbyś mu dała pieniądze, ale jak najbardziej postąpiłaś słusznie, a znajomych najlepiej olej

Gość a skąd wiesz że zjadł??
Może wziął od Ciebie, podziękował, ucieszył się, ALE za rogiem wyrzucił to do kosza? oni tak często robią, nawet baaardzo często.