Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w takim przypadku

jaki kolor farby wybrac ciemny kasztan czy mokka ?

Polecane posty

Gość w takim przypadku

Witajcie mam teraz ciemnawy braz i musze wlosy zafarbowac , ostatnio pomylaowalam 2 miesiace temu na taki sredniawy/ciemny braz , nie wyszedl bardzo ciemny ;) Teraz chcialabym wybrac bardziej ciemny kasztan londy , tylko czy ciemny kasztan moze tam gdzie odrosty wyjsc troche czerwonawy? :( nie mam pojecia jak ten kolor na wlosach wychodzi :( A moze znajda sie tu osoby ktore juz farbowaly ciemnym kasztanem i wypowiedza sie jak wychodzi ;)

Gość w takim przypadku
cz brwi też przefarbować jak zostanie mi farby?

Gość Cougargirl21
Ja bym uwazała z tymi kasztanami zawsze widac w nich jakby odcien rudosci, czerwieni. tak, tam gdzie masz jasniejszy odcien moze bardziej byc widac ten czerwony połysk

Gość w takim przypadku
podszywacz won :D no wlasnie :( tego sie boje by nie wyszly czerwone , szkoda :( bo tak fajnie sie na opakowaniu prezentuje , zreszta troche czerwonosci nie szkodzilo by bo mi pasuje do urody :) no ale wole nie ryzykowac . marzy mi sie taki braz z pomieszka czerwonosci no ale nic ;) mokka z londy fajnie wychodzi ale po czasie rowniez troche rudowieje sama nie wiem co wybrac :( Zawsze tylko ciemny braz :( a chcialbym cos innego ;)