Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lila.

Dlaczego ?

Polecane posty

Gość lila.

Wiele osób mówi mi,że jestem taka piękna, tak się mną zachwycają. Mówią,że powinnam być modelką, wspominają ,że na pewno zrobię karierę w telewizji. Ale co mi po ich słówach, jak przystojny chłopak nie potrafi do mnie zagadać, od swoich kolegów słyszę,że oni boją sie odrzucenia. A oni przeciez nawet nie próbują ?? /. dlaczego tak jest ? czy można dać chłopakowi w jakiś delikatny sposób do zrozumienia,że jestem nim zainteresowana ?? bez zbędnych ekcesów, które nie są w moim stylu ??

Gość lila.
Nie piję kawy ;]

Gość lila.
Skoro nie pijesz, to dlaczego proponujesz ? Sok pomarańczowy. :) dodam,że mam 17 lat ;)

Gość lila.
Nie za szybko? Nie mam zwyczaju umawiac się z nieznajomymi. Aktualnie jestem chora, dlatego znalazłam czas aby się tu wypowiadać ;)

Gość Brzydka i niechciana
Przeciętny chłopak boi się pięknej dziewczyny, ponieważ trudno taką utrzymać. Oczywiście nie piszę, że piękne to lafiryndy, ale faktem jest, że panowie boją się atrakcyjnych kobiet.

Gość lila.
hmm, A jak mu dać znak że jednak sie myli co do pięknych dziewczyn?,że on również mi sie podoba ? To mnie zagsiłeś, może masz rację...

Kwestia jest kogo szukasz. Nie jestem ładna ani nawet przeciętna, ale chyba będąc skromną dziewczyną to może nie "przestarszysz" chłopaka. Jeszcze ważny jest wzrost ... wbrew pozorom. Panowie raczej szukają niższych od siebie.

Gość lila.
Mam 175, ale raczej ja też zwracam uwagę na wyższych. Dlaczego nazywasz siebie brzydką i niechcianą ?

Bo natura stworzyła mnie brzydką, a żaden pan mnie nie chce. Piszę tak z pespektywy bycia kumpelą dużo ładniejszej od siebie.

po porostu zagadaj do tego chłopaka który ci się podoba i umów się z nim a dalej już pójdzie z górki, bo będzie w szoku że to ty robisz pierwszy krok, tak mi się wydaję że to bedzie dobry pomysl

Gość lila.
Nie mów o sobie.ze jesteś brzydka. Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety niezadbane. A taką na pewno nie jesteś. Z tego co piszesz wnioskuję,że jesteś bardzo mądra. Kiedys znajdziesz odpowiedniego chłopaka, każda dziewczyna w końcu musi takiego spotkać. / bądźmy dobrej myśli.

Ewentualnie może ten chłopak ma już jakąś dziewczynę.

Gość lila.
BędzieI tak będzie dobrze. Musi być. :) dobra. tak zrobie.

Wiem kim jestem i tego nie zmienię, ale nie piszemy o mnie. Moim zdaniem daj pierwszy krok, zaproś go na jakąś randkę, w końcu jest równouprawnienie.

Gość lila.
A chłopak, ktory ma 15 lat jest odpowiedni dla dziewczyny, która ma lat 17 ? Niby dobrze sie dogadujemy, mamy mnóstwo tematów do rozmów, oboje sie sobie podobamy ale sama nie wiem jak go czasem podejść. Macie może jakaś rade dla Mnie ? Nie sądziłam,że taki młody chłopak może mnie tak zauroczyć, a że ja zwrócę wgl na niego uwagę. Raz miałam chłopaka 2 lata starszego, ale czułam,że jest on po prostu dla mnie nie ciekawy , a z tym jest inaczej. Tylko jak sprawdzić, czy mu zależy

Nie wiem, moim zdaniem powinnaś poczekać z 2-3 lata. Chłopak w takim wieku raczej ma zabawy w głowie. Ale zawsze może być twoim przyjacielem.

Gość pewnie myślę ze skoro ladna
jestes, to jestes na pewno zajeta.