Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lila.

Dlaczego ?

Polecane posty

Go艣膰 lila.

Wiele os贸b m贸wi mi,偶e jestem taka pi臋kna, tak si臋 mn膮 zachwycaj膮. M贸wi膮,偶e powinnam by膰 modelk膮, wspominaj膮 ,偶e na pewno zrobi臋 karier臋 w telewizji. Ale co mi po ich s艂贸wach, jak przystojny ch艂opak nie potrafi do mnie zagada膰, od swoich koleg贸w s艂ysz臋,偶e oni boj膮 sie odrzucenia. A oni przeciez nawet nie pr贸buj膮 ?? /. dlaczego tak jest ? czy mo偶na da膰 ch艂opakowi w jaki艣 delikatny spos贸b do zrozumienia,偶e jestem nim zainteresowana ?? bez zb臋dnych ekces贸w, kt贸re nie s膮 w moim stylu ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lila.
Nie pij臋 kawy ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
Skoro nie pijesz, to dlaczego proponujesz ? Sok pomara艅czowy. :) dodam,偶e mam 17 lat ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
Nie za szybko? Nie mam zwyczaju umawiac si臋 z nieznajomymi. Aktualnie jestem chora, dlatego znalaz艂am czas aby si臋 tu wypowiada膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brzydka i niechciana
Przeci臋tny ch艂opak boi si臋 pi臋knej dziewczyny, poniewa偶 trudno tak膮 utrzyma膰. Oczywi艣cie nie pisz臋, 偶e pi臋kne to lafiryndy, ale faktem jest, 偶e panowie boj膮 si臋 atrakcyjnych kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
hmm, A jak mu da膰 znak 偶e jednak sie myli co do pi臋knych dziewczyn?,偶e on r贸wnie偶 mi sie podoba ? To mnie zagsi艂e艣, mo偶e masz racj臋...

Udost臋pnij ten post

Kwestia jest kogo szukasz. Nie jestem 艂adna ani nawet przeci臋tna, ale chyba b臋d膮c skromn膮 dziewczyn膮 to mo偶e nie "przestarszysz" ch艂opaka. Jeszcze wa偶ny jest wzrost ... wbrew pozorom. Panowie raczej szukaj膮 ni偶szych od siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
Mam 175, ale raczej ja te偶 zwracam uwag臋 na wy偶szych. Dlaczego nazywasz siebie brzydk膮 i niechcian膮 ?

Udost臋pnij ten post

Bo natura stworzy艂a mnie brzydk膮, a 偶aden pan mnie nie chce. Pisz臋 tak z pespektywy bycia kumpel膮 du偶o 艂adniejszej od siebie.

Udost臋pnij ten post

po porostu zagadaj do tego ch艂opaka kt贸ry ci si臋 podoba i um贸w si臋 z nim a dalej ju偶 p贸jdzie z g贸rki, bo b臋dzie w szoku 偶e to ty robisz pierwszy krok, tak mi si臋 wydaj臋 偶e to bedzie dobry pomysl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
Nie m贸w o sobie.ze jeste艣 brzydka. Nie ma brzydkich kobiet, s膮 tylko kobiety niezadbane. A tak膮 na pewno nie jeste艣. Z tego co piszesz wnioskuj臋,偶e jeste艣 bardzo m膮dra. Kiedys znajdziesz odpowiedniego ch艂opaka, ka偶da dziewczyna w ko艅cu musi takiego spotka膰. / b膮d藕my dobrej my艣li.

Udost臋pnij ten post

Ewentualnie mo偶e ten ch艂opak ma ju偶 jak膮艣 dziewczyn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
B臋dzieI tak b臋dzie dobrze. Musi by膰. :) dobra. tak zrobie.

Udost臋pnij ten post

Wiem kim jestem i tego nie zmieni臋, ale nie piszemy o mnie. Moim zdaniem daj pierwszy krok, zapro艣 go na jak膮艣 randk臋, w ko艅cu jest r贸wnouprawnienie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lila.
A ch艂opak, ktory ma 15 lat jest odpowiedni dla dziewczyny, kt贸ra ma lat 17 ? Niby dobrze sie dogadujemy, mamy mn贸stwo temat贸w do rozm贸w, oboje sie sobie podobamy ale sama nie wiem jak go czasem podej艣膰. Macie mo偶e jaka艣 rade dla Mnie ? Nie s膮dzi艂am,偶e taki m艂ody ch艂opak mo偶e mnie tak zauroczy膰, a 偶e ja zwr贸c臋 wgl na niego uwag臋. Raz mia艂am ch艂opaka 2 lata starszego, ale czu艂am,偶e jest on po prostu dla mnie nie ciekawy , a z tym jest inaczej. Tylko jak sprawdzi膰, czy mu zale偶y

Udost臋pnij ten post

Nie wiem, moim zdaniem powinna艣 poczeka膰 z 2-3 lata. Ch艂opak w takim wieku raczej ma zabawy w g艂owie. Ale zawsze mo偶e by膰 twoim przyjacielem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie my艣l臋 ze skoro ladna
jestes, to jestes na pewno zajeta.

Udost臋pnij ten post