Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal_sl

Spełnij swoje marzenia:) Śląsk

Polecane posty

Gość michal_sl

Witam . Marzyłaś kiedyś o romansie, luźnej miłej znajomości?? Kulturalny przystojny wysoki 26 latek jest do twojej dyspozycji:) warto! Wiecej na maila : 19rsl84@wp.pl Pozdrawiam

Gość michal_sl
p.s. tylko pasywni panowie

Gość michal_sl
Tylko mile kobiety!! :)

Gość NimfaBed
Jestem masywna w okolicach klatki piersiowej :D ale jesteś dla mnie za młody synku :P

Gość on 26 slask
wolisz starego paralityka?? moze ci tej masy ubedzie po dobrym sexie z mlodym:)

Gość ewuuunia
no no moze byc ciekawie

Gość NimfaBed
Haha, czemu zaraz paralityka? Starszy, to bardziej doświadczony, a nie jak młode byczki co to zaraz po pięciu ruchach kończą.

Gość michal sl
po pieciu koncza ale po kloejnych 5 min znow moga i wierz mi ze na lepd=sze to wyjdzie

Gość NimfaBed
Po kolejnych pięciu minutach mogą - tym razem do 10 pchnięć :D :D :D Za stara jestem na takie krótkie numery :P

Gość michal sl
jak sie czujesz za stara to napisz ze nie dasz rady wytrzymac z mlodym facetem a nie ze on ci nie podola. masz jakies doswiadczenia z mlodymi?? pewnie nie tylko naczytalas sie bzdur i taką masz opinie. zapewniam ci ze blędną.

Gość NimfaBed
Dobra Panie Minutka, to by było już na tyle :D :P :D

Gość michal sl
ok dzieki za odpowiedzi. mam nadzieje ze cie kiedys jakis mlodszy dobrze dojedzie i moze zmienisz zdanie. mozesz na mnie liczyc. pozdro

Gość aha i achh
a juz miałam nadzieję, że cos dla mnie :D

Gość NimfaBed
Na młodych już nie liczę, mam wiek Chrystusowy i młode "jebaki" kiepsko sobie radzą. Swoją drogą żeby w wieku 27 lat nie mieć pojęcia co to jest "gra wstępna"? Takie byczki mogą od razu wskakiwać na młode klaczki, bo one wiele nie wymagają. Dla mnie sex to oprócz rypańska także misterium.

Gość michal sl
to mamy podobne podejscie do sexu. nie szukam kobiety bo nie mam z kim sie kochac tylko dla przyjemnosci urozmaicenia.

Gość NimfaBed
Seksić to ja też się zawsze miałam z kim, ale to nie było to: za szybko, za powtarzalnie, za nudno, brak współpracy i chęci realizowania pomysłów, bo młody tylko musiał sobie wsadzić, żeby mu ulżyło i tyle. Nie, dziękuję! Teraz mam 'starego' 37 latka co realizuje wreszcie wszystko co chcę i na odwrót, nigdy takiego seksu z żadnym 20 parolatkiem nie przeżyłam, a teraz przeżywam codziennie i codziennie inaczej. A oprócz niegasnących pomysłów mój 'staruch' parę ma że aż... :P :P :P Ps. To nie mój pierwszy 'staruch' jakiego miałam i każdy z nich był lepszy niż młody byczek!

Gość NimfaBed
Wierzę że są też fajne młode byczki co to też potrafią coś więcej niż tylko wsadzić i jechać. Ale bazuję na swoich doświadczeniach, bo i na czym mam bazować.