Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginalnie inteligentna

Jak rzucić bezboleśnie faceta,z którym było się tylko dla przyjemności cielesnyc

Polecane posty

?? facet jest wrażliwy, zaczyna planować nasze wspólne życie, mówi o slubie, dzieciach itd. ja od początku mówiłam mu, że nie chcę mieć męża , dzieci itd. chcę się wycofać, ale nie raniąc go wiem, że może być nieco obesysjny po rozstaniu, boję się, że będzie mnie nachodzić, prosić, błagać i grozić

"chcę się wycofać, ale nie raniąc go" No way. Będzie cierpiał bez względu na to jakiego "sposobu" rozstania użyjesz. To żywy człowiek, któremu zawali się świat. I kolejny dowód na to, że pieprzenie się dla pieprzenia się zawsze prowadzi do komplikacji.

powiedz mu spokojnie. ale prawdę.. będzie ciężko. też coś podobnego ostatnio przechodziłam, ale im prędzej to zrobisz tym szybciej będziesz miała to za sobą.

wiesz co, chyba bardziej drastyczne metody wyjdą mu na lepsze. Bo jak będziesz chciała to załatwić delikatnie, to on odniesie wrażenie, że może tak na prawdę nie jesteś pewna tego, że chcesz się z nim rozstać - i wtedy może się prosić, płakać, grozić, nachodzić itd. Może po prostu powiedz mu szczerze, że nie interesuje Cię poważny związek i że z tego co widzisz on ma inne oczekiwania, wiec lepiej to zakończyć?

Na pewno czekania i ciągnięcie tego pseudo związku nie wniesie nic dobrego. Jak najszybciej to zakoncz- oczywiście w cywilizowany sposób-porozmawiaj, a nie przez telefon czy sms. Odwlekając to robisz nadzieje facetowi, że jednak z Tobą sobie to życie ułoży.

Jesteś prawdziwą kobietą czy nie? Wnioskuje z tego że jesteś skoro byłaś z nim tylko dla seksu. Powiedz mu po prostu spierdalaj, każda dama to potrafi.

nie da się rozstać bezboleśnie z kimś kto jest na maksa zaangażowany w związek ...ale skoro z Twojej strony nie ma miłości i nie widzisz szans na przyszłość to powiedz to facetowi im szybciej tym lepiej

Gość przto smatlawiec
no tak.. typowa kobieta, pobzykała, chodzilo tylko o uczucie FIZYCZNE a potem znudzil jej sie facet i go rzuca.. on oczywiscie podchodzil do tego emocjonalnie, bo zawsze kiedy facet uprawia sex to czuje cos do tej kobiety no ale kobiety.. jak zwykle jebane szmaty patrzace tylko na siebie nie ma litosci dla takich kurew pizdo jebana

daruj sobie te bluzgi - napisałam, że od początku mowiłam mu, że nie chcę się angażować zastanawiam się, czy nie powiedzieć mu, że z kimś się przespałam - on uważa mnie za nieskazitelną, czystą itd. , gdybym mu powiedziała coś takiego, może bym mu zbrzydła i by mnie znienawidził, tylko nie wiem, czy nie posunęlabym się za daleko, w sensie - nie wiem, czy aż tak mogę grać na jego uczuciach

Od początku podobno było wiadomo, że to związek bez konkretnego celu (małżeństwo, dzieci), czyli po prostu związek oparty tylko na seksie. Jeśli to było powiedziane, to na jakiej podstawie facet coś sobie planuje? Albo jest idotą albo jest po prostu naiwny. A kobieta, która wiedziała z góry, że facet jest dla niej tylko synonimem penisa nie powinna była dopuśić, żeby taki układ przeradzał się w coś innego.

Powiedz prawdę, że byłaś z nim tylko dla jego kutasa. Powiedz że seks był fajny, ale potrzebujesz nowej zabawki i cześć.

Związki bez zobowiązań nie istnieją. Zawsze jest jakieś zobowiązanie. Choćby to, że żadna ze stron się nie zaangażuje. Tak jak nastolatki naiwnie wierzą, ze ten pierwszy to będzie ten jedyny, tak samo ludzie wchodzący w związki oparte tylko na pieprzeniu się naiwnie sądzą, że da się zakończyć takie związek bez cierpienia. W tym przypadku ucierpi facet.

że się z kimś przespałaś mówisz, ale wyżej pisała że jest wrażliwi. Jak myślisz jak zareaguje na tą informację ? Problem trudny to rozwiązania, przestać się odzywać, spotykać ... może pomoże

Gość hbjhbjh
widać święci mężczyźni się odezwali:O to kobieta nie moze sobie ulżyć??? jak baba jest z facetem dla seksu to się wyżywacie na niej ale jak faceci wykorzystuja naiwne niewinne kobiety dla seksu to jest super.Teraz role się odwróciły - dobrze wam tak!!!!

Gość ile masz lat niedobra
kobieto ?

Gość KOTKU PODAJ MI TELEFON
PAŁA MI OCZY WYBIJA JAK MYŚLĘ O TOBIE