Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotna100lat

w państwowch pośredniakach chyba sami debile po znajomości pracują

Polecane posty

Gość bezrobotna100lat

byłam dziś złożyć pewien wniosek.. pani która jest doradcą zawodowym proponowała mi kiedyś jakieś beznadziejne szkolenie, po którym i tak nie miałam pracy:D A najgorsze jest to że chciałam iść na szkolenie technik handlowiec bo po tym mam większe szanse zatrudnienia a ona mi powiedziała że powinnam wziąć co innego i się uparła a ja głupia sie zgodziłam:O w pośredniaku pracują też 3 moje znajome które chyba po znajomości zdobyły tu pracę:O i dziś gadałam z tą "doradcą zawodowym" i mam wrażenie jakbym z wariatką rozmawiała która traktuje swoją pracę i bezrobotnych na odpierdol:O Nie mogę wdać się w szczegóły bo jeszcze mnie zidentyfikują:O :O Jestem bardzo zdołowana bo długo nie mam pracy, żałuję że kiedyś przyjełam dupną propozycję szkolenia, i jeszcze te 3 znajome co tam w pośredniaku pracują dziś mnie widziały i pewnie się ze mnie nabijają że tak długo jestem na bezrobociu:O prawda jest chyba okrutna: prędzej robotę znajdziesz po znajomości w pup, urzędzie miejskim, wojewódzkim, skarbowym a jak się załapiesz to masz zagwarantowaną posadke do usranej śmierci i nigdy nie musisz się bać czy cię zwolnią:O

Gość statystyk amator
mam podobne doświadczenia co do PUP, traktuję ich jako ubezpieczalnię zdrowotna i nic poza tym, na dodatek jestem niepełnosprawnym z II grupą, więc nawet nie marze o pracy, bo takiej nie ma, a jak nawet jest, to mile widziani są z I grupą a oni maja ubezpieczenie zdrowotne ustawowo

Gość bezrobotna100lat
do autora wyżej: przepraszam ale nie jestem nierobem bardzo chcę pracować, choćby jako sprzedawca:O

Gość statystyk amator
co do mnie - startowałem na stanowiska, na których musiałem ukrywać swoja niepełnosprawność, spokojnie pokonałem 50 osób, aby odpaść dopiero w ścisłych finałach co z tego, że wszelkie testy na inteligencję i sprawność psychofizyczna przechodzę wyśmienicie, jeśli dobija mnie brak doświadczenia?

Gość bezrobotna100lat
doradca zawodowy w moim pupie to tragedia: jak rozmawiałyśmy o wyborze tego szkolenia to ona koncentrowała się na moich brakach i zaniżyła poczucie własnej wartości i powiedziała że w handlu sobie nie poradzę... no kurwa teraz bez głupiego szkolenia faktycznie nie poradze. Jak skłądałam ofertę na handlowca to mówili że nie mam minimalnego doświadczenia i tak w kółkoo

Gość fahroh chamidło
Weź się nierobie do roboty! Sama szukaj wałkoniu nikt Ci na tacy nie przyniesie

Gość bezrobotna100lat
najlepsze są teksty ktorzy juz mają pracę :O

Gość statystyk amator
radze nie czytać agresywnych komentarzy, osoby, które je tworzą, zapewne siedza na ciepłych, budżetowych stanowiskach z nadania, maja nadmiar czasu i poniżają gorzej sytuowanych na forach

Gość bezrobotna100lat
dla chamidła: przyjmij do wiadomości że miesięcznie wysyłam ok 80 CV po różnych firmach i robię co mogę by miec pracę

Gość bezrobotna100lat
w ogóle jak przychodze do pośredniaka podbić pieczętkę to widzę tam 2 panie które sobie surfują po sieci albo napierdalaja na gg, niektórzy mają taką pracę ze cały czas siedza na necie jak ćwierćmózgi

Gość asdfasdfsa
urząd pracy jest od szukania bezrobotnym pracy. kropka. jak tego nie potrafią zrobić to nie widzę sensu żeby ich opłacać z podatków.

Gość autorko tak jest z nimi od
zawsze trzeba ic miec tylko za ubezpieczalnie zdrowotna i nic wiecej

Tak, znowu ja i jeszcze wielokrotnie mnie tu spotkasz. A ty masz pracę, oprócz obsesyjnego sprzątania swojego domu?

Gość statystyk amator
ze stażami u nich tez marnie, w mniejszych miejscowościach dają na 3 miesiące, do tego w szkoleniu można wziąć udział tylko raz, dla niepełnosprawnych absolutnie żadnych ofert

Nie, ponieważ gdybyś kliknęła w mój nick zobaczyłabyś, że studiuję dziennie 2 kierunki. Ale za rok kończę i pracę mam zapewnioną (zagwarantowano mi to w firmie HR w której odbywałam praktyki, albo w agencji reklamowej u znajomego ;-) ). Także pośredniak mnie na szczęście nie czeka

Gość administratywistkaaa
zgadzam sie, ze pracuja tam w wiekszosci tlumoki po najomosci :o kiedyś poszlam z zapytaniem o to, na jakim etapie jest postepowanie toczace sie w mojej sprawie, bo termin zalatwienia sprawy minal, a ja nie mialam decyzji, i mówię do babki, że się chciałąm dowiedzieć co się dzieje, bo minął termin załatwienia sprawy, a ja nic nie dostałam, na co ta wielce oburzona,ze raczylam jej prerwac picie kawy i konwersacje na gg zapewne, pyta mnie z miną 'idz stad i nie wracaj' "jakie postepowanie?" no to ja jej mówię, że sprawa z art. 145 par. 1 pkt. 1 KPA, a ta wywalila gały, nie wiedziała co powiedzieć i o co mi chodzi, i mowi do mnie, "to pani pojdzie do pokoju obok, bez kolejki, powie pani,ze ja kazalam jak sie ludzie beda zloscic" :D trzeba im pokazac,ze sie wie po co sie przychodzi i ze kitu nie wcisna, to sa potulne jak barnki pupy ;) ja mam to szczescie,ze znam KPA dobrze i kitu mi nie wcisną, a po wizyie w pokoju obok, na drugi dzień miałam decyzję ostateczną w mojej sprawie :D

sugar_kane leczysz swoje kompleksy na kafe? :o a co to dzisiaj studiowanie 2 fakultetów? zadna filozofia :o a ludzie szukający pracy w PUP to normalni obywatele tak jak i TY, a ze znajomosci nie mają w firmach kolegow/kolezanek, to musza szukac pracy poprzez instytucje, ktora zostala stworzona im do pomocy, nie rozumiem skąd pogarda dla takich ludzi :o zmien podejscie, bo takie nic dobrego nie wrozy...

az zieje od Ciebie mania wyzszosci :o

zycie Cie nauczy pokory i skromnosci tej niefalszywej ;)

wiem, bo uwaznie obserwuje ludzi, świat i widze, co sie dzieje z panienkami, które wyżej srają niż dupę mają jak to się mowi :D a ja na swoje zycie nie narzekam, wiec kazdemu zyczę, żeby miał tak jak ja, a będzie dobrze :)

Do tej pory prawie wszystko mi się udawało i wiem, że dalej tak będzie. Ech, ta dyskusja staje się jałowa i traci emocje

zycie lubi zaskakiwac i na sto procent nie mozna byc pewnym niczego, ale tak czy siak powodzenia w doroslym, prawdziwym zyciu po dwóch fakultetach skonczonych dziennie :D 🖐️