Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KafeeterianeczkaA

poszedl beze mnie

Polecane posty

Gość KafeeterianeczkaA
A uwazasz ze to ma sens kiedy on soboteni wieczory spedza z kolezankami bawiac sie nie informujac mnei naweto tym ?? ;( bo ja uwazam ze on tez juz nie chce tego zwiazku....chociaz zawsze zapewnial ze bedzie fantastycznie i on zzrobi wsyztsko co zechce.

Gość KafeeterianeczkaA
macie racje , tak zrobie ;0 jezeli sie laskawie odezwie to tym razem ja to oleje. a Co niech sobie troche pomyslii.... a zerwac to chce i tak i tak ale to na zywo bo nie jestesmy dziecmi zeby zrywac znajomosc przez telefon ;p

Gość KafeeterianeczkaA
a czy chcial odpoczac.... tego nie wiem... przedtem spedzalismy doslownie czas codziennie... wtedy mnie to meczylo bo ja mialam doc widywania sie codziennie...a teraz on anwet czasu w weekend nie ma ;( to jest przykre i boli

Gość wiem co jest ważne
"Dziecinne"zabawy w kotka i myszkę "TY mi to Ja Tobie" nie dadzą Ci spokoju i satysfakcji. Jeśli On nie jest szczery to może to oznaczać tylko jedno Nie jest gotowy na stały związek. wiem że tylko szczera rozmowa lub definitywne zakończenie załatwi sprawę. zadaj Jemu i Sobie pytania: -czy każdy z nas ma spędzać czas jak chce i z kim chce? -czy my lubimy być razem? -czy mamy wspólnych znajomych? -czy łączy nas coś coś i chcemy to robić razem? -słuchaj znajomych, ale tylko tych życzliwych (oni nie są zauroczeni) - w każdym związku jest potrzeba wolności (ograniczanie jej prowadzi do ucieczki) -szukaj kompromisów, nie "fochów"bo tylko Tobie będzie z tym źle (On jeśli będzie chciał Cię okłamać to i tak to zrobi i zapewniam Cię że wtedy będzie twierdził:nie dzwoniłaś, byłaś obrażona to co maiłem siedzieć sam.

Gość jogo!!
hyujiuyt