Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKKKKKKasia

Lekarz zrobił ze mnie głupka :(((

Polecane posty

Gość KKKKKKKKasia

Jestem naprawdę wściekła. Od kilku tygodni tułam się po lekarzach. Niby glupie przeziębienie, dostalam antybiotyk, wcale nie pomoglo nawet czulam się gorzej. Poszlam do lekarza, a ten przepisal mi inny, twierdzac ze tamten widocznie nie zadziałał. Wydalam na leki już ok. 100 zł i wcale nie czuje się lepiej. Do tego niby biore osłony ale rozbolał mnie żołądek albo wątroba bo naprawdę źle się czuję, więc poszłam znowu i opowiadam. A ten się wkurzył i mi powiedział, że chyba jestem hipochondryczką i że jak chce zwolnienie z pracy, to żebym nie ściemniała tylko powiedziała otwarcie. W końcu cos tam mi przepisał znowu, ale w sumie nawet nie wiem czy chce mi się to wykupować...

Gość nie zrobil bo juz jestes
od kiedy na przeziebienie bierze sie antybiotyk.

Gość no niestety........
lekarze robią wszystko na odczepke.

Gość ?????????????????
trzeba było trzasnąć drzwiami, co za bezczelność!!!!!!!!!!!!!

Gość jaka wyszczekana
a sama by grzecznie siedziala i przytakiwała :D

Gość KKKKKKKKasia
nie napisałam jeszcze, że ten lekarz jest czarnoskóry i ma potężnego badyla. wsadził mi go ostatnio do gardła i powiedział, że to jest anginomierz :(

Gość noe zrobil zrobil
już za pierwszym razem trzeba było isc do innego lekarza, ajk ten przepisal ci jakies leki co nie dzialaja, oni neistety czesto przepisuja to samo na wszystko, bo akurat za to im placa i nie wazne z jaka choroba chychodzi sie z tym samym lekarstwem. trudno jest trafic na jakiegos fajnego i uczciwego, no ale czasami sie jeszcze zdarza, ze niektorych lekarzy obchodza ich pacjenici

Gość KKKKKKKKasia
ale podobno każdy lekarz podaje najpierw coś odurzającego, a potem wsadza w gardło, albo jeszcze gdzie indziej :(