Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ?!jak

Jak sprawdzić wierność męża?

Polecane posty

Gość krakersy z bita smietaną;P
ja moze jestem głupia i naiwna ale jestem w 100% pewna ze moj mnie nie zdradzi, po prostu ja to wiem:)

w aptece są takie papierki (testy) lakmusowe. Jak ktoś kłamie, oszukuje, to papierek po zwilżeniu śliną zmienia kolor na granatowy. Wydzielające się pod wpływem złych emocji - enzymy powodują zmianę koloru, Jak wszystko jest OK, to test nie zmienia koloru.

Gość ahahahahahhahahahah
jasne:P i co jeszcze:) domowe wykrywacze klamstw:O po co sie hajtacie jak od razu zdrade podejrzewacie:O

Gość matacz..
daj sobie spokój z partnerem ktorego musisz sprawdzać

Gość w bardzo prosty sposób
Jak przychodzi nalej do wanny wody i zachęć go do relaksu. Obserwuj pilnie, jak jaja są pod wodą - wierny, jak unoszą się nad wodą - widocznie po drodze je gdzieś wypróżnił :D

Gość w bardzo prosty sposób
A tak już poważnie... Nie ma 100% gwarancji na wierność... Ciągle musimy się starać, abyśmy mu nie zbrzydły, nie zatruły życia... I vice versa on też musi być pewny nas... Pomagają wspólne zainteresowania, wspólne hobby... Ale jednocześnie musimy mu pozwolić na trochę swobody... Sama miłość to za mało... kiedyś kończy się fascynacja żoną/mężem, ale jeżeli jeszcze ich coś łączy poza łóżkiem jest szansa...