Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia89

Czy można zajść w ciąże w ostatnich dniach okresu?

Polecane posty

Gość a ja się dziwię
O zaufanie? ahahahhahaa, no tak to stały tekst facetów jak przekonac naiwną laskę na seks:D i Ty się dałaś nabrać:o Ale powiedział "zaufaj mi, nie będziesz w ciąży"?? no bo jak tak to słabo mu ufasz skoro nas pytasz:D

Gość lusia89
Wy chyba też jesteście niedoinformowani wszyscy.. Wiem jak się zabezpieczać, wiem wszystko co jest związane z seksem ale niestety nie wiedziałam czy mozna zajśc w ciaze podczas okresu... i tyle!! Wszyscy jesteście tacy mądrzy... rzeczywiście...

KURWA JEGO W DUPE JEBANA MAC....ZAPAMIETAJ SOPBIE RAZ NA ZAWSZE..... M O Ż N A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I KONIEC TOPIKU

Gość mangotango
zalezy to od konkretnej osoby. twoj cykl jest raczej dluzszy. Ostatnie dni krawawienia moga juz byc plodne jesli ktos ma krotki cykl. Ale oczywiscie 100% pewnosci nie ma, kazdy ma inaczej. musisz nauczyc sie obserwowac swoje cialo. Ale skoro piszesz ze byl to stosunek przerywany to szanse sa male. Najlepiej idz do lekarza jutro i sie upewnij.

Gość można zajść w ciążę
nie można tylko na odległość, gdy kutas ma 5 cm a odległość 100 cm do piczki.

Czego dziewczynę straszycie??? Można ale to mało prawdopodobne... Twój cykl jest długi więc jest małe prawdopodobieństwo...

Gość gość
Dziewczyna miała problem a tu stado debili i kretynów idźcie do przedszkola j...bane d*pki

Gość wszyscy tacy sami żenada
Ja sama mam podobny problem i co mnie też teraz będziecie rzucać mięsem??? Wy wszyscy mieliście tu pisać porady a nkmie śmiać się z kogoś i obrażać tylko na tyle was stać? No to brawo brawo wasza inteligencja jest zabójcza

Gość gość
nie-nie można.

Gość gość
zależy co ta sa ostatnie dni okresu :) jesli twoj okres trwa dni to przy takich yklach raczej nie mozna (zakładając ze nie był tro przestawiony cykl) ale jesli okrest trwa np 10 dni to jak najbardziej mozna nawet przy twoich cyklach, a juz szczególnie jesli ten miałby byc skrócony nawet do tych 28 dni. Jasne juz wszystko?