Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 309685

Ślub w wieku 18 lat?

Polecane posty

Gość 309685

Ostatnio nachodzi mnie taka myśl czy nie wyjechać gdzieś za miasto z ukochana osobą i nie przekonać jej do ślubu.Przecież sokoro się kochamy wiek nie ma znaczenia prawda?

tez mam takie same myśli i tyle samo lat :P heh ale nieee... jeszcze tak z 2 lata poczekam :D

Gość rozumiem, że oboje już
pracujecie i potraficie się sami utrzymać? Jeśli tak, to jak wam przpiliło, to proszę bardzo. Tylko po co tak szybko? No, chyba że to dziecinada jakaś i liczycie na utrzymanie przez rodziców w ich mieszkaniu?

Teraz tak sobie myślisz, bo cię życie nie doświadczyło, ale prawda jest taka, że gdybyś w tym wieku wyszła za mąż, to w wieku ok. 24 byś była już rozwódką. I wtedy sobie będziesz w brodę pluć. A jeśli naprawdę się kochacie, to poczekacie ;) No, w sumie ja stara też nie jestem, ale myślę, że wiele osób się ze mną zgodzi.

Gość kupowac czy nie?
miłość to jest tak ulotne uczucie , że czasem wystarczy chwila i wszystko sie konczy. tak jak juz ktos pisał jak sie kochacie to poczekacie. slub to tylko sformalizowanie zwiazku wiec na to nigdy nie jest za późno

Gość ales glupi/a
tez mam 18lat i za zadne skarby nie chcialabym teraz miec meza :O jestem z chlopakiem 3 lata, kochamy sie ale to nie znaczy ze odrazu mamy sie zenic:O bo po co?! myslisz ze jak juz bedziesz po slubie to nie bedzie zdrad itp.?! bez sensu to jest moim zdaniem, wspolczuje ci