Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zderorientowana

POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość zderorientowana

witam!! współżyję z moim chłopakiem już od długiego czasu. Zawsze jest tak że nie dochodzi we mnie i wytrysk ma po za mną z dala od moich miejsc intymnych. zawsze dostawałam okres regularnie. a tu nagle go nie ma!! miałam go dostać 3 września dziś mija już 10 dzień i nadal go nie widać!! :( pare dni przed przewidywanym okresem miałam straszne bóle brzucha miaąłm powiększone i wrażliwe piersi. a tu zamiast okresu duże upławy. teraz już wszystkie te objawy mineły czasami pobolewa mnie brzuch czy to już jest definitywna oznaka ze jestem w ciąży?? proszę o odpowiedzi..

Gość synowa w ciazy
brzuch w ciazy tak pobolewa na poczatku.......lepiej idz po test bo zarza cie tu zjedza:-)

Gość a test to niełaska zrobić???

Gość zderorientowana
dodam jeszzce że zawsze okres miałam jak z zegarku czasem tylko z jednodniowym opóźnieniem.

Gość zderorientowana
a czy to na 100% musi być ciąża??

dziewczyno jak niby mamy Ci pomóc? Usg zrobić czy za Ciebie iść do lekarza?

Nie zawsze musi to być ciąża, bo jest wiele czynników, które powodują opóźnienie okresu. Jednym z nich może być stres:o

Gość a jakie mieliscie
zabezpieczenie przed niechcianą ciążą, oprócz tego ze spuszczał sie poza tobą ??? przecież seks przerywany to nie antykoncepcja wiec ciąża jest wielce prawdopodobna no ale bez testu to jak mamy dać ci odpowiedz???

Gość synowa w ciazy
no tydzien to dosyc dlugo.....kup lepiej sobie test:-) ja mialam: - pobolewania brzucha (takie jak na okres) - wrazliwe i spuchniete piersi tyle reszta objawow przyszla jak zrobilam test:-)

Gość zderorientowana
tak naprawde żadnego nie mieliśmy zabezpieczenia ale nigdzy nie dochodził we mnie tylko kończył reką.. gdzieś z dala ode mnie

Gość zderorientowana
ale czy to na 100% musi być ciąża?? czy moze po prostu nie mam okresu z innych powodów??

To nie ma aż takiego znaczenia, ponieważ mała (ale jednak) ilość plemników występuje też w ejakulacie, 10 dni od spodziewanej @ to sporo, śmigaj po test, zamiast się zadręczać.

No i to nie musi być na 100% ciąża, już dziewczyny pisały. Ale prawdopodobieństwo jest.

Gość hfkshf;hsfklf
Moj tez nigdy we mnie nie konczy... Ostatnio spoznial mi sie okres ponad tydzien juz myslalam ze jestem w ciazy az tu nagle dosalam okres... ;]

Gość zderorientowana
dziękuje ci :) Zrobię test oczywiście zrobię test ale mam nadzieje że po prostu się spóżnia miałam wiele spięć z moim chłopakiem i wgl problemów więc moze od twgo

Gość zderorientowana
a o ide dokładnie spóźniał ci się ????