Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena p

jak powiedziałście facetowi że jestescie w ciązy?

Polecane posty

Gość kochanie bedziesz tatusiem
Ty kurwo idz sie wyskrobac.

Gość hahahahahahaahhhahahaha
zdębiał i zaraz po tym oberwał rzuconą poduszką

Gość jak idziesz
kupiłam beżowego misia i wręczając go mojemu (jeszcze wtedy) chłopakowi powiedziałam: kupiłam kolor uniwersalny bo nie wiem czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka :) mój luby na to "poważnie?" kierując pytanie do misia :) po czym uściskał mnie i za chwilę przeprosił i spytał czy ten mocny uścisk mógł zaszkodzić dziecku... :)

Może trochę dziecinnie, ale nie mogłam się powstrzymać, żeby mu od razu powiedzieć. Był już w pracy, kiedy zrobiłam test, a jak jest w pracy to za bardzo nie może odbierać tel. więc wysłałam mu smsa. Napisałam po prostu, że test wyszedł pozytywny. A on chyba nieco się przejął i zaczął mi pisać porady co powinnam teraz zrobić, że zrobić jeszcze jeden test, iść do lekarza i na końcu że się cieszy.

Gość 28 tydzien
po latach starań, wyobrażałam sobie ze jak zajdę w ciąże to będzie uroczysta kolacja lub coś w tym stylu.. test zrobiłam w pracy od niechcenia, rozpłakałam się, zadzwoniłam natychmiast do męża, i ponieważ nie mogłam rozmawiać bo miałam na około współpracowników, powiedziałam tylko, zrobiliśmy to, on od razu załapał o co chodzi, powiedział tylko - e tam przestań, żartujesz, odpowiedziałam nie nie żartuje, kiedy po godzinie odebrał mnie ze stacji, nie było łez, widziałam tylko jego rozpromieniona twarz i napięcie ze może jednak powiem ze to nie prawda,

poszliśmy do knajpy na kolację i dałam mężowi w prezencie zapakowane śpioszki. Był w szoku, że za pierwszym razem się udało. Poroniłam, więc w drugiej nie bawiłam się w takie niespodzianki. Poszedł odebrać wynik bety i wiedział pierwszy :)

Gość a ja to zrobiłam tak
To bylo 3 tyg po teście a ja nadal nie wiedziałam jak się za to zabrać. Po 17 wrócił mój miły i powiedział ,że jego firma chce go przenieść do Francji ,że załatwi tam mieszkaniei te wszelkie sprawy organizacyjne. A ja na to: Jedź sobie sam! Ja nie chcę aby moje dziecko urodziło się gdzieś tam daleko i żebym potem była zdana sama na siebie on gały jak 5 zł: jakie dziecko? a ja: twoje idioto :P A potem mnie przytulił :P Rodzę za kilka dni (termin na przyszły piątek) a do Francji przenosimy się w listopadzie

Gość 28 tydzien
dziękuję:) pozostalo jeszcze 11 tyg :) dluuuuugich 11 tyg;)

ja dlugo nie mialam okresu, za to piersi juz dlugo byly nabrzmiale jak balony, od papierosow zaczelo nie odrzucac, piwko cos nie smakowalo... zaczelam odczuwac bole w dole brzucha, myslalam ze to takie przed-okresowe, ale bole byly iles dni a okresu zero... po rpostu raz mnie tknelo, mialam waryjnie jeden test w domu, rano wstalam, zrobilam i nie wierzylam wlasnym oczom, od razu pobieglam do pokoju, obudzilam chłopa i mowie "zobacz, jestesmy w ciazy!" i sie rozplakalam, on tez, ogolnie burza emocji, radosc przeplatajaca sie z "to JUZ! damy rade?" :) poszedl po drugi test, zadzwonilam do przychodni, umowilam sie tam, gdzie lekarz przyjalby jeszcze tego samego dnia i pojechalismy... lekarz potwierdzil, cala droge przezywalismy, od razu tego samego dnia powiedzielismy rodzicom :)

Gość ciezarowkaa25
kup śpioszki z napisem typu: kocham mojego tatusia i daj mu.. gwarantowane że wymięknie :)