Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoonim123456789

czy wypada zaprosić dziewczynę na pierwszą randkę na piwo do pubu?

Polecane posty

Gość pseudoonim123456789

Nie znamy się zbyt dobrze, ona jest nieśmiała i rozkręca się tylko po alkoholu. Chciałbym, żeby była wyluzowana i nie krępowała się. Tylko nie wiem, czy to wypada zabrać dziewczynę na pierwszą randkę na piwo jakieś?

Gość ...ot...co....
wypada

Gość ...ot...co....
randki przy piwie sa najlepsze. czasami jak widze pare (widac ze pierwsze randki) i siedza spieci przy jakies salatce czy ciescie to az im wspolczuje. jakby napili sie piwka to by im od razu przeszlo :)

Gość co za facet z ciebie
chociaż drinka byś jej postawił :o

Gość misiaczkooowa 23
hahaha z tym zimnym... najlepsze .... :D:DD zapros j na lody ale bron boze nie zimne bo dziewczyna sie przeziebi :D:D:DDD

Gość tylko pamietaj!
Powiedz jej by wiecej kasy wziela, by na taksowke nie braklo. Przeciez nie bedziecie pieszo pijani wracac. Dziewczyny uwielbiaja przewidujacych facetow.

Gość Truska.
to chyba raczej źle o niej świadczy jak rozkręca sie tylko po alko xD www.poziomkowotruskawkowa.blog.onet.pl

Gość asdfg
no tak na samo piwko to troche nie tak,chyba ze to jakas pijaczka to sie ucieszy.Zaproś do jakiegos fajnego lokaliku,nawet lepszej pizzeri tam przeciez tez można wypic piwko do jakiegos jedzonka

Gość pseudoonim123456789
mojego poprzedniego chłopaka też zaprosiłem na piwo, a później wylądował z ptakiem w moim kakowym oku.

A moim zdaniem nie wypada... Jak mnie facet zaprasza na piwo - kiedy się dopiero poznajemy... to mnie coś od niego odstręcza... Co ja jestem? Jego "kumpel"... żeby na piwo ze mną chodził...? Jestem kobietą. I jak chce mnie gdzieś zaprosić to na kawę... na herbatę... sok... wino... drinka - ale nie na piwo!

Ale ja mam poprzewracane w głowie, lubię mieć ładną otoczkę i jestem perfekcjonistką. Inne są mniej problemowe niż ja... więc się tym nie sugeruj... Możesz je zaprosić na byle wódkę do miejscowej spelunki a i tak im się spodoba. :D