Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmyslicie

Zwątpienie w arabskim kraju ;)

Polecane posty

Gość jakmyslicie

Cześć, mam problem i może Wy możecie mi rozwiać wątpliwości. Na początek chciałabym tylko powiedzieć, że nie mam możliwości pójścia do lekarza w najbliższym czasie - nie jestem w Polsce. Nie mam też 15 lat i byłam świadoma możliwych konsekwencji tego, co zrobiłam. :) 11 dni po miesiączce uprawialiśmy z partnerem petting, nie było bezpośredniego kontaktu moich narządów z jego spermą, aczkolwiek jest mozliwość, że miał odrobinę na palcach (po tym jak wycierał sobie podbrzusze). Następnie dostałam miesiączkę, dosyć bolesną, trwającą 7 dni, niezbyt obfitą. Spóźniła się ona 5 dni. Zrobiłam test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki oraz 6 dni później - obydwa negatywne. Niestety od pamiętnego zajścia męczą mnie ogromne wzdęcia i zaparcia, nie mam apetytu, a moje podbrzusze, tuż nad wzgórkiem łonowym jest strasznie obrzmiałe. Dzisiaj zaczeło mnie pobolewać podbrzusze, mniej więcej jak przed okrese, tylko o wiele słabiej. Nie wykluczam bólu okołoowulacyjnego (dziś 13 dzień cyklu), aczkolwiek śluz jest lekko białawy i absolutnie nie "ciągnący", poza tym nigdy takowych bólów nie doświadczałam. Tak wieć zwracam się do Was z pytaniem, czy może to wskazywac na ciążę? A jeśli nie, to może jakieś inne propozycje? Byłambym bardzo wdzięczna za jakieś sugestie, co może mi dolegać, a do lekarza udam się jak tylko wróce do kraju, co niestety nastąpi dopiero za 2,5 tygodnia. :)

Gość jestem zaciekawiona
na pewno nie jestes w ciazy.:-0 zmaian klimatu..podroze, zmiana wody, jadlospisu tak wpywaja na Twoj organizm..masz zaparcia i tym samym bole w podbrzuszu:-) swoja droga jak mozna myslac ze sie jest w ciazy nie kochajac sie fizycznie? plemniki nie ptaszki..latac nie umieja:-P

jestes w ciąży z brudnym ciapatuchem....współczuje.

Gość jakmyslicie
Moja bliska koleżanka swojego, teraż już 3 letniego, synka "zrobiła sobie" właśnie przez takie niewinne zabawy, wiec może dlatego jestem trochę przeczuloną ;)

Gość evil evil
cux Ty chamiaro :O

Gość jestem zaciekawiona
nie mozliwe!!!! bajjeruje Cie..zdrowia zycze:-)

Gość MakeMeHappy
Nie jesteś w ciąży, wykluczam to poprzez wyciągnięcie wniosków z Twojego opisu kolejności zdarzeń.

Gość jakmyslicie
A ten ból i hm, opuchnięcie tuż nad wzgórkiem łonowym o czym mogą świadczyć? (opuchnięcie mam od ostatniej miesiaczki, ból zaczął się dziś.)