Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a takiiiiii tam

Jeżeli facet mówi ze masz ładną twarz to..?

Polecane posty

Gość a takiiiiii tam

jak reagujesz? a ze strony facetów jak to wyglada kiedy tak mowicie? macie na mysli calokształt czy twarz jako cera? sory za glupie pytanie ..

Jeżeli facet mówi ze masz ładną twarz to......myśli: wylizałbym ci CiPkE do białej kosci

Gość a takiiiiii tam
ostatnio facet mi tak powiedział, a później spuścił mi się na twarz podczas kolacji.

Gość a takiiiiii tam
spierdzielaj podszywie jestes zalosny:D pytam serio dziwne ze tyle facetow na forum a sie nikt nie udziela !

Gość a takiiiiii tam
up :)

spytalam męzą, powiedział ze jak facet mówi ze masz ladną twarz to znaczy ze masz ladna twarz hehehe

Gość a takiiiiii tam
i po tej spermie mam skorupe na twarzy, chyba zapomniałam zmyć...

swoja droga jakby to powiedziala Alutka to fascynujące ze dopatrujesz sie w tekscie wypowiedzianym przez faceta drugiego dna, faceci to nieskomplikowane osobniki o prostej i banalnej konstrukcji, i zazwyczaj nie wysilaja sie na filozoficzno, psychologiczne metafory i zazwyczaj jest tak ze co w sercu to na języku :D:D:D

Gość a takiiiiii tam
drogi podszywie:D:D życia własnego nie masz czy jak? wylecz sie z kompleksów i wyjdź do ludzi :) bombarda- dzięki :D no nie wiem czy wszyscy sa tacy prosci .. akurat ten osobnik jest bardzo skomplikowany i to co mówi moze miec wiele znaczen:P

skoro jest skomplikowany to mysle ze chcial przez to dac ci do zrozumienia, ze podoba mu sie twoja twarz, ze masz moze ladne rysy, czy ogolnie ladny krztałt, nic więcej, moja męża jescze dodala ze jesli masz jakies niedoskonalosci ze tak powiem cielesne, np nadwage czy duzy tylek, to mogl przez to dac ci do zrozumienia ze i tak mu sie podobasz, i ze masz tak ladna buzie ze reszta nie ma znaczenia dzizas ale ja sie dzisiaj rozpisuje

Jak mi tak jakiś facet powie to odpowiadam: dzięki. I tyle. A jak mi tak powie ktoś bardzo bliski to odpowiadam: wiem o tym.

Gość nvnvnrvir
no więc idąc tym tropem, że facet prosty nie jest:P, myslę, że mówiąc iż masz ładną twarz chciał ci powiedz, że "masz ładną twarz. TYLKO twarz":) inaczej powiedziałby ci, że jesteś po prostu ładna, nie kładąc nacisku na TWARZ :)