Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce jestem.....

PRYWATNIE A USG

Polecane posty

czy odstep 4 tygodnie miedzy jednym usg a drugim jest bezpieczne? jestem w 16 tc.... mam watpliwosci co do wizyty i wszystkich wymiarow itp ktore podal lekarz dlatego ze przy badaniu nic nie mowil a po jak o cos spytalam to mowil z "glowy"....:-(.....

chodze prywatnie.....jesli ma to jakies znaczenie.....chodzi o to czy moge "ządać" USG czy lepiej go nie robic......wiem ze sie nie powinno za czesto ale.....jakis niedosyt mam.......

Gość jak idziesz
możesz zrobić kolejne, ale u innego lekarza radzę.

Gość to idz na 3d
jest 100 razy dokladniejsze. ale kosztuje sobie 200-300 zl

Nie rozumiem o co ci konkretnie chodzi. Prawidlowo powinno się robic 3 usg w ciazy, lecz ja w swojej ciązy tez chodziłam prywatnie i na każdej wizycie miałam robione usg, czasem nawet co 2 tygodnie się zdarzało. Jesli chodzi o wymiary to skoro nic nie mówił to pewnie jest wszystko ok.

wlasnie powiedzial ze jest wszystko ok i tego STARAM sie trzymac ale jakis niesmak czuje....ze nie znam wszystkich parametrow z ostatniego USG. Na 3D pojde gdy skoncze 20tc:-)

Gość mika mika ....
ja krwawiłam trafiłam do szpitala i tam ciągłe krwawienia - robili mi usg co drugi dzień potem gdy się uspokoiło też miałam częściej usg niż norma bo miałam zagrożoną ciąże a co do prywatnych usg to jeżeli cię stać to nie ma nic lepszego -0 traktują cię jednostkowo - przez 0.5 godz wszystko ci pokazują i tłumaczą wchodzisz z mężem dzieckim itd Mam porównanie bo z pierwszym dzieckiem chodziłam państwowo i każde badanie trwało może 5min bez szczegółów i rozczulania się nad pacjentką