Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pprriinncceess20

Nie jest czuły...!!!!! Co zrobic...

Polecane posty

Gość pprriinncceess20

Mój chłopak nie jest ogóle czuły... Dla niego liczy się to aby on miał przyjemność... Nie miałam jeszcze nigdy orgazmu... a gra wstępna była tylko za pierwszym razem...

Gość zostawcie Murzyna
w spokoju czuli sa tylko psychiatrzy

Gość Klione
w jakim jesteście wieku i ile juz jesteście razem?

Gość pprriinncceess20
Ja mam 19 lat a on 21... Myślisz że nie mówiłam...?? ale on nawet nie próbuje nic robic żeby było inaczej..

Gość pprriinncceess20
a jesteśmy razem 2,5 roku...

Gość tzn ze Cie
nie kocha :) jestes zwyklym worem na sperme. co robić? zostawic go :o

Gość Klione
zatem skoro nie próbuje niczego zmieniać, to znaczy, że juz nic się nie zmieni przykro to mówić, ale szkoda Twojego czasu na niego

Wydaje mi sie, że on ma to gdzieś, co Ty mówisz i czujesz. Jak ja mam jakiś problem i mówię o tym mojemu chłopakowi, to on oprócz tego, że przyjmuje to do wiadomości, stara się robic tak, żeby było jak najlepiej. Może pogadaj z nim jeszcze raz? Powiedz stanowczo czego chcesz, a jak nie, to powiedz, że widzisz, że mu nie zależy.

Gość czyli norma
każdy facet tak ma tylko na początku jeszcze udaje że się stara a potem już tylko dba wyłącznie o swoje potrzeby

Gość kastzanekk
czyli norma...co ty tam gadasz...

Gość pprriinncceess20
Tylko ja nie wiem jak mam z nim o tym rozmawiać... Jest moim pierwszym partnerem seksualnym.. Powiedział żebym mu pokazała sama co ma robić... ale to chyba on powinien wiedzieć czym zadowolić kobietę... Troszkę mi głupio mówic "Tutaj mnie dotknij a tu pocałuj..."

Gość Klione
ale Ty sie wstydzisz tego sexu z nim? chyba lepiej mu pokazać co Ci sprawia przyjemnośc niż czekać aż się domysli sam? w końcu on nie jest jasnowidzem

Głupio?! A skąd on niby ma wiedzieć, jak Cie zadowolic i jak Ty chcesz sie czuć? To logiczne, ze z ksieżyca sie o tym nie dowie, tylko od Ciebie. Złap jego dłon i poprowadz ją, pokaz mu, czego oczekujesz. Powiedział Ci wyraźnie żebyś mu pokazała czego chcesz, to Ty robisz problem. Jesteście razem 2,5 roku i zero rozmowy ze sobą?

Gość pprriinncceess20
Ja wiem wszystko co na niego działa... Wiem że mam problem bo to ja nie wiem:( skąd miałam się tego dowiedziec... Przyznam że nie jestem doświadczona...

Gość Klione
to może poeksperymentujcie? spróbujcie masażu albo czegos takiego? każda kobieta jest inna i każda co innego lubi nawet jesli on ma jakies doświadczenie to niekoniecznie stare "patenty" musza się sprawdzac i u Ciebie

Ja osobiście specjalnej czułości nie potrzebuje. Skoro Ty masz z tym problem i po rozmowach z chłopakiem nic się nie zmienia to zastanów sie czy nie skończyć tego związku.

Gość pprriinncceess20
ja sama nie wiem co na mnie działa i co mam mu pokazac... on pokazał i jest zemnie zadowolony:)

Gość zostawcie Murzyna
w spokoju to on tez pokaze i dostaniesz orgazmu

Gość Ten pierwszy raz
Wynajmij mu instruktorkę np. starszą siostrę, koleżankę lub mamę. Niektóre typy tak mają.

Gość Klione
a jakiej rady od nas oczekujesz autorko?

Gość alehandroo
masz 19 lat i nie mialas jeszcze orgazmu ?? czy twoj chlopak ma inna orientacje? ja jakbym mogl to codziennie bym swoja kobiete do tego doprowadzał :P

Gość alehandroo
a sąsiada z naprzeciwka to bym mógł nawet kilka razy dziennie doprowadzać do orgazmu, jest taki męski i przystojny

pprriinncceess20 sama naucz się wpierw co sprawia ci przyjemność....i też bądź dla niego czuła....naucz go też tej czułości....bo skąd niby ma wiedzieć czego ty oczekujesz....wróżką przecież nie jest:O

Gość pprriinncceess20
no może trudno w to uwierzyć ale nie miałam... Jak narazie to nie czerpię z tego żadnej przyjemności... Spróbuję z nim porozmawiać... Coś zaproponować:)

Skoro nic nie czujesz jak cię posuwa to niech ci chociaż płaci za każdy numerek. Nie masz przyjemności to chociaż będziesz miała kasę hehehehe.