Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytytytyururur

Ludzie, leczcie zęby póki da się je wyleczyć!!! APEL!!

Polecane posty

Gość gość
o zęby po prostu trzeba dbać regularnie, a nie od święta, ja wyleczyłam wszystkie zęby u http://new-dent.pl/pl/strona-glowna/ i teraz tylko co jakiś czas kontrolnie, nie mam już poważnych problemów z zębami

Gość gość
Fakt, o zęby trzeba dbać, żeby były zdrowe, bo to też odbija się na ogólnym stanie zdrowia. Poza tym nie można zapominać, że próchnica jest zaraźliwa. Ja od kilku lat regularnie chodzę do Bamedu, co pół roku sprawdzam, w jakim stanie są moje zęby i usuwam kamień. Dzięki temu mam pewność, że nic mnie nagle nie zaskoczy.

Gość gość
Bardzo dobry apel. Zęby są bardzo ważne i należy o nie dbać zawczasu. Ja regularnie chodzę na wizyty do gabinetu www.popkoadam.pl. Oczywiście codzienna profilaktyka i zdrowa dieta jest zupełną podstawą.

Gość PatkaMatka
Leczcie leczcie!Niestety mnie bardzo szybko psuły się zęby!Górną czwórkę musiałam usunąć w wieku 22 lat...była to dla mnie tragedia!!Zdecydowalam się na wszczepienie implantu i była to super decyzja!!Nie załuje!Zabieg przeprowadził dr Wojciech Kołosowski w Unident Union Dental Spa!Ząbek wygląda bardzo naturalnie.Nie miałam żadnych powikłań.No i mogę normalnie się uśmiechać!!

Gość gość
Mam 15 lat przewalczylam bulimię lecz moje zęby wyglądają okropnie .. jeden z samego tylu się połamał .. miałam chęć iść do detysty byłam .. ale mam bardzo dużą obsesje na punkcie igły Poprostu mdleje i rycze .. próchnicę mam na około 8 zębach co robić ? Jak przewalczyć igle :((

Gość Hanka_P
Ja wcześniej też popełniłam ten błąd - po kilku latach ze względu na dobre opinie (wcześniej bałam się dentystów) wybrałam się do Villa Dentica w Krakowie. Miałam dużo ubytków, ale Pani Agata wyleczyła mi moje ząbki, a ja teraz mogę cieszyć się pięknym uśmiechem :)

Gość adusia990
Jak najbardziej zgadzam się że leczenie zębów może być bardzo kosztowne, dlatego ja odwiedzam swojego dentystę http://www.kolodziejczykowie.pl/ raz na pół roku. Wolę zapobiegać niż leczyć :)