on201011 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Czy w szpiatalu mogą powiedzieć czy jest sie w ciazy ? Np . nie wiedzialem czy moja dziewczyna jestw ciazy .. poslza do szpitala powiedzieli ze miala grype i zostala tam na 2 dni.. i nie wiem czy oni mogli stwierdzic ciaze . pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 znaczy ciaze nie stwierdzieli ale czy byla mozliwosc zeby ludzie w szpitalu powiedzieli ze to ciaza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość boisz się że usunęła Napisano Wrzesień 13, 2010 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
on201011 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 niee... ale chodzi mi o to czy lekarze moga powiedziec czy jestw ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehehehehehhe Napisano Wrzesień 13, 2010 jak zrobili jej badanie na obecnośc hormonu ciążowego, to tak. A jesli nie, to skąd mają wiedzieć, czy jest w ciązy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach