Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imperator zła

CZY WARTO ????

Polecane posty

Gość Imperator zła

Witam, streszce po krótce bo historia jest długa, podczas podroży z moja dziewczyną po francji, w pewnym luxusowym sklepie jubilerskim w centrum paryża, moja ukochana zobaczyla kolię (nie wiem czy tak to sie pisze) z białego złota, platyny i z niebieskimi diamentami. Kosztowała prawie 9 tysiecy euro czyli na nasze pieniądze to chyba okolo 40 tysięcy zlotych. Widzialem jej oczy jak patrzyla na to, a że jest z biednej rodziny pomyslalem że to kurewsko brutalne ze jakiś przedmiot, martwa rzecz, jest tak nieosiągalna dla czlowieka a przecież to czlowiek taki sam jak kazdy inny, w dodatku najwazniejszy dla mnie na swiecie. Nie mowie jej o tym, ale postanowilem ze zesram sie ale jej to kupie. Mało zarabiam, kredytu mi nikt nie da, ale znam czlowieka z ukrainy ktory powiedział mi że za 40 tysięcy zlotych kupi ode mnie jedną nerke, i zastanawiam się czy nie sprzedać narządu na czarnym rynku żeby jej to kupic. Co o tym myślicie. Wiem ze to nie latwa decyzja ale stane na rzęsach żeby ją zadowolic

Gość femfatale
Zglupiales? Twoja dziewczyna nie chcialaby od ciebie takiego prezentu wiedzac jaka jest jego cena - Twoje zdrowie, nerka. a tak poza tym, to swietna prowokacja :D

Gość facet ogarnij się
Ja rozumiem że ją bardzo kochasz i zrobisz dla niej wszystko ale na litośc boską pomysl jak ona sie poczuje że żeby kupić jej głupią kolię sprzedałeś nerke...skąd wiesz co bedzie za rok? czy 5 lat? a jak zachorujesz, cos innego sie wydarzy, albo twoja dziewczyna i chciałbyś jej oddać nerke...już nie będziesz miał takiej możliwości. mówie ci człowieku ogarnij się

Gość o Pan doktor z
wczorajszego topiku;)

Gość zamiast nerki to sprzedaj
rozum. I tak do niczego :D