Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy temattttttttttttt

problem z nadpobudliwym dzieckiem mojego ...m..

Polecane posty

wszystko wymaga -krzykiem. wszystko mu sie nalezy!! nie zna slowa dziekuje i przepraszam. ja sie go boje. Jego matka ma swoje zycie,raczej nie udane. moze ktos ma podobne doswiadczenia???

Gość SanSanSan
mozliwe ze tak odreagowuje brak normalnego domu tzn mama+tata+dziecko nie pomyslalas ze to Twoja wina?

nie pomyslalam bo to nie ja poszlam w tany z innym facetem i sie rozwiodlam!!!!!!!!

znowu święta wszystkowiedząca a dziecko nie jest nadpobudliwe, tylko jest chamskie dlaczego rodzice nie nauczyli go, że używa się słów proszę i dziękuję? to rola twojego m. między innymi

Gość przy puszczalskich rodzicach
którzy nie szanują związku, którzy nie potrafią normalnie rozmawiać, tylko drą na siebie ryja - tak czynią i dzieci, ze strony mamy i taty nic innego nie widział, nie słyszał, wymagsz, by był lepszy od swoich rodziców? jak miał się tego nauczyć?

Gość frg
darli ryja i nie dawali przykladu ale byli razem , BYLI RODZINA, PELNA !!!!!WSZYSCY NA TYM FORUM POWINNI BYC SZCZESLIWI PRZECIEZ...tu sie nie uznaje rozwodów tu trzeba cierpiec za miliony DLA DZIECI - PRZYSZLEGO KWIATU NARODU.....jestescie tu zenujacymi kretynkami, których maz puscicl w trąbe i znalazl inna normalna kobiete....przez takie jak wy normalne kobiety postrzegane sa jako ukryte wariatki!obyscie szczezly w piekle glupie tepe babole

Gość przy puszczalskich rodzicach
frg - wypij ziółka i uspokój się i przestań używać na forum słowa WY, jeżeli coś do kogoś masz, to pisz do danej osoby, ja nie utożsamiam się z WY, a do tego jestem - tzw. drugą żoną oceniając Twój wpis - też masz problemy z głową skarbie

Gość milutko tu
dzieci sa lustrem spolecznosci ktora je wychowuje pretensje nie do dziecka!!!